Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 20.04.2018 04:10:26
 
Fonduri de Investitii    
Managementul riscului / Produse de investitii    
Investitii in AUR    
PETS    
Cercetare    
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.04.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6040 RON 4,6940 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7110 RON 3,8020 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,8250 RON 3,9220 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2730 RON 5,3980 RON  
  Forint HUF100 1,4540 RON 1,5440 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0980 RON 1,1370 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Misiunea Trezoreriei

“Misiunea noastra este sa fim un centru de profit in cadrul grupului Piraeus Bank la cel mai inalt nivel, capabili de a  realiza fluxuri de venituri si sa aducem valoare adaugata bancii noastre luand in considerare urmatoarele aspecte:

Managementul activelor si pasivelor
Implementarea si utilizarea unor practici corecte de gestionare a activelor si pasivelor care sa promoveze si sa faciliteze un management eficient al riscurilor ce deriva din activitatea comerciala a bancii. Avem capacitatea de a administra lichiditatile astfel incat sa asiguram disponibilitatea si utilizarea adecvata a fondurilor in orice moment.

Cale de acces spre pietele financiare
Actionam ca o cale de acces catre pietele financiare internationale, permitand bancii si clientilor sa utilizeze instumente financiare in timp real, in functie de nevoi  si  intr-o modalitate eficienta.
 
Suport pentru reteaua de sucursale 
Furnizarea unui suport calitativ si proactiv unitatilor teritoriale si clientilor acestora, insistandu-se pe transferul de expertiza, aferent pietelor financiare, pe dezvoltarea de noi produse  si pe tehnicile de managementul riscului.

Tranzactionarea in nume propriu
Tranzactionam in nume propriu pe piete si produse  selectate, intr-o maniera profesionala, in limitele alocate avand ca scop obtinerea unui profit care sa surclaseze asteptarile aferente riscurilor si capitalurilor utilizate.

Marketing & Vanzari
Reprezentam fereastra de acces catre pietele financiare internationale facilitand patrunderea bancii si clientilor ei catre instrumentele financiare necesare intr-o maniera rapida si eficienta.

Misiunea noastra va fi indeplinita prin realizarea unui echilibru intre profitabilitatea obtinuta, riscurile asumate  si cresterea cotei de piata si prin crearea unui mediu financiar care va permite celor talentati  si energici sa-si puna in aplicare cunostintele si sa se dezvolte profesional. Factorii cheie care, alaturi de eforturile noastre, contribuie la obtinerea succesului sunt resursele umane capabile sa realizeze performanta si infrastructura tehnica si procedurala adaptata mediului financiar care este in mod continuu dezvoltata pentru a ne sustine activitatea.”

Corina Negut
Head of Treasury & Financial Markets Division© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.