Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 23.03.2018 09:17:19
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 23.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6190 RON 4,7090 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7330 RON 3,8240 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9470 RON 4,0460 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2700 RON 5,3970 RON  
  Forint HUF100 1,4500 RON 1,5410 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0860 RON 1,1240 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza un nou serviciu

 

Persoanele care dispun de prestatii sociale vor avea acces mai usor la sumele de bani cuvenite prin intermediul cardului de debit Shop and Cash.

Bucuresti, 6 aprilie 2009 - Pe baza parteneriatului cu Agentiile Judetene pentru Prestatii Sociale, noul serviciu este disponibil la nivel national si se adreseaza tuturor celor care au dreptul la indemnizatii si stimulente lunare, alocatii sau alte drepturi sociale acordate persoanelor fizice.

Serviciul este menit sa usureze accesul beneficiarilor la resursele financiare rezultate din dreptul la prestatiile sociale, prin transferarea acestor sume direct pe cardul de debit Shop and Cash. Astfel, destinatarii se bucura de un grad mai mare de confort evitand deplasarile la ghisee pentru a intra in posesia drepturilor banesti. Totodata, persoanele care opteaza pentru virarea prestatiilor sociale pe cardul de debit Shop and Cash dispun retroactiv de sumele neincasate.

Procesul parcurs de catre beneficiar pentru a accesa acest servicu este unul simplu, in doi pasi : emiterea cardului de debit Shop and Cash la oricare dintre sucursalele Piraeus Bank si mai apoi instiintarea Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale.

Dupa indeplinirea acestor formalitati, banii reprezentand prestatiile sociale vor fi transferati automat in contul destinatarului in fiecare luna.

 Pe langa avantajul ca pot dispune oricand de sumele de bani aflate pe cardul lor, beneficiarii pot alege sa plaseze acesti bani intr-un cont de economii atasat cardului de debit Shop and Cash la o dobanda anuala de pana la 13%.

In plus, persoanele care opteaza pentru acest serviciu dispun de o oferta speciala in ceea ce priveste taxele si comisioanele : 0% comision de emitere a cardului si 0% comision pentru plata cu cardul la comerciant.

 Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapidă creştere din Grecia, având o experienţă solidă pe segmentele produselor de retail banking şi IMM, precum şi pe zona pieţelor de capital, investiţiilor bancare şi         leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenţă internaţională în ascensiune, concentrată în principal pe zona Europei de       Sud-Est, dar şi pe centrele financiare din Londra şi New York. Piraeus Bank Group are în acest moment 895 de sucursale în Grecia, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
 


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.