Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 17.12.2018 20:26:42
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,6980 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0580 RON 4,1490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0690 RON 4,1710 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1180 RON 5,2410 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1040 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania se concentreaza pe IMM-uri

Bucuresti, 24 Septembrie 2008 - ‘’Cele 5 pachete pe care le lansam in acesta toamna aduc clientilor nostri doua beneficii majore: costuri mai mici la comisioane si dobanzi precum si un grad de confort ridicat asigurat de faptul ca beneficiarul obtine o singura aprobare pentru toate produsele aflate in pachet, economisind astfel timp. ‘’declara domnul Dl Georgios Kournavos, Director Dezvoltare IMM.  

 Primul lansat, Business All Inclusive, se adreseaza IMM-urilor care au ca obiectiv dezvoltarea afacerilor prin investitii sau finantarea activitatii curente. 

 Pachetul Business All Inclusive asigura accesul clientilor la doua dintre produsele de creditare aflate in portofoliul bancii - creditul pentru investitii si creditul pentru finantarea capitalului de lucru - precum si la serviciul Piraeus Online Banking sau la cardul de credit pentru companii. Pachetul ofera IMM-urilor cu peste 10 angajati posibilitatea de a oferi salariatilor carduri de salarii cu optiunea de descoperit de cont. Prin intermediul Business All Inclusive, compania are acces 24h/7 zile pe saptamana la conturi si operatiuni precum si la banii aflati in contul curent.

 Creditul pentru finatarea capitalului de lucru asigura o suma maxima echivalenta cu 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante, in timp ce perioada de maturitate a imprumutului este de 10 luni. Împrumutul poate fi acordat în RON, EURO, USD si CHF.

Produsul este conceput pentru a permite o gestionare eficienta a cheltuielilor curente ale companiei, fie ca acestea reprezinta plati catre furnizori, productie, servicii sau datorii catre stat mai recente de 3 luni precum si asigurari sociale.

Creditul pentru finantarea capitalului de lucru ofera beneficiarului o serie de avantaje printre care se numara lipsa comisionului aferent sumei neutilizate din creditul acordat, fluidizarea platilor dar si posibilitatea ca utilizatorul sa diminueze valoarea sumei imprumutate si implicit a dobanzii prin tranferarea incasarilor in contul deschis la Piraeus Bank. Un alt avantaj este modul personalizat de acordare a imprumutului, valoarea acestuia fiind stabilita in functie de necesitatile financiare ale clientului precum si capacitatea sa de rambursare.

Creditul pentru investitii garanteaza o suma maxima echivalenta cu 90% din valoarea investitiei/achizitiei/constructiei, perioada de maturitate a imprumutului fiind de 10 luni. Imprumutul poate fi acordat in RON, EURO, USD si CHF. Printre beneficiile acestui tip de credit se numara: termenul generos al finantarii care presupune rate lunare mai mici si o finantare mai mare, calcularea volumului imprumutului in functie de nevoile de finantare ale clientilor si de capacitatea lor de plata precum si consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentelor bancare.

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord