Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.03.2019 10:45:35
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 25.03.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7050 RON 4,7950 RON  
  Dolarul SUA USD 4,1590 RON 4,2490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,1710 RON 4,2730 RON  
  Lira sterlina GBP 5,4710 RON 5,6000 RON  
  Forint HUF100 1,4550 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0870 RON 1,1240 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai doua produse noi

Bucuresti, 06.02.2008 – Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai doua produse noi. Este vorba despre doua credite de tip punte, destinate achizitionarii sau construirii de imobile.

Primul dintre cele doua produse, creditul de nevoi personale cu garantie reala Spatios, se acorda persoanelor fizice care detin deja o locuinta si doresc, pentru mai mult comfort, achizitionarea sau construirea unei alte proprietati imobiliare.
Imprumutul se acorda in RON, EUR sau CHF, pe o perioada de maximum doi ani iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (imobilul detinut de beneficiar). Dobanda aferenta imprumutului este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, in functie de optiunea clientului.
Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, suma fiind obtinuta din vanzarea imobilului detinut de client anterior obtinerii creditului.
Acest tip de imprumut aduce beneficiarului avantaje clare, derivate din faptul ca sumele platite lunar de acesta sunt reduse, fiind formate doar din comisionul de administrare si dobanda, daca s-a optat pentru plata lunara a acesteia.

Creditul ipotecar Cartier se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii.
Creditul se acorda in RON, EUR sau CHF, perioada maxima de acordare fiind stabilita conform datei de finalizare a constructiei, inscrise in proiectul de executie, fara a depasi 2-3 ani. Suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (teren detinut si imobilul care urmeaza a fi construit). Dobanda este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, in functie de optiunea clientului.
Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, la sfarsitul perioadei de creditare.
Unul dintre cele mai importante avantaje ale noului produs deriva din faptul ca nu este necesar ca beneficiarul sa detina un imobil care sa fie ipotecat pentru obtinerea finantarii. Mai mult chiar, in cazul in care beneficiarul este deja proprietarul unui teren, acesta poate constitui o parte importanta a contributiei proprii pentru realizarea proiectului rezidential. Pentru rambursarea creditului, beneficiarul poate utiliza suma provenita din vanzarea imobilelor construite. 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord