Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.12.2018 18:13:34
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6000 RON 4,6900 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0310 RON 4,1210 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1140 RON 5,2370 RON  
  Forint HUF100 1,3930 RON 1,4830 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Schimbari de Top la Piraeus Bank Group

• Piraeus Bank Group isi consolideaza echipa de management. 
• Dupa ce in Octombrie 2006 domnul Catalin Parvu prelua cu success functia de Director General de Retail Banking si Operatiuni al Piraeus Bank Romania, grupul anunta noi schimbari menite sa contribuie la atingerea obiectivelor sale de business.
• Noua formula de management ii include pe domnul Michalis Lachanas in calitate de director General Adjunct, domnul Nikolas Hinoporos, Director General Adjunct, domnul Viorel Mischie, Asistent Director General, domnul Costin Degeratu, Asistent Director General si domnul Mircea Sacuiu, Asistent Director General.


„Piraeus Bank Romania se afla intr-un amplu proces de dezvoltare reflectat atat in dezvoltarea portofoliului de clienti ai bancii precum si in cresterea volumelor de credite sau extinderea retelei de sucursale. Este un moment important pentru Piraeus Bank Group Romania iar crearea noii structuri ierarhice vine sa sustina si sa impulsioneze parcursul ascendent inregistrat de grupul Piraeus pana acum, in special in primele 6 luni ale anului. Misiunea nou createi echipe de profesionisti este una la fel de ambitioansa ca si obiectivele bancii noastre” a declarat Domnul Stavros Lekkakos, Presedinte si CEO al Piraeus Bank Group Romania. 

Domnul Michalis Lachanas este responsabil, conform noii sale pozitii, de coordonarea diviziei Corporate si a activitatilor aferente creditelor adresate acestui segment, precum si de coordonarea activitatii Piraeus Leasing si a Piraeus Insurance Reinsurance Broker, parte a grupului Piraeus Bank Group Romania. Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul bancar, domnul Lachanas s-a alaturat Grupului Piraeus în februarie 2003, cand a preluat functia de Director General al Piraeus Leasing Romania. Din aceasta pozitie, domnul Lachanas a condus cu succes activitatea companiei, chiar de la infiintarea ei, realizand o pozitionare excelenta a acesteia, Piraeus Leasing Romania devenind cea mai importanta institutie greceasca de leasing si printre primii 10 jucatori importanti ai acestui segment pe piata din Romania.
Domnul Lachans este absolvent al Colegiului American de Management din Grecia, specialist in contabilitate si finante si absolvent al programului de master in studii financiare al Universitatii Starthclyde din Anglia. Domnul Lachans si-a început cariera în 1988, în cadrul Barclays Bank PLC, ocupand pozitii de top in institutii bancare precum Bank of Athens, Citibank si Egnatia înainte de a se alatura Piraeus Bank.

Domnul Nikolas Hinoporos conduce, din functia de Deputy General Manager al Piraeus Bank Group Romania, activitatile specifice Trezoreriei, companiei Piraeus Securities si ale diviziei de Fonduri Mutuale precum si cele ale diviziei de Investitii Bancare. Nikolas Hinoporos a detinut, din martie 2004 si pana la numirea sa in noua pozitie, functia de Director al Trezoreriei Piraeus Bank Group Romania. Domnul Hinoporos este un profesionist cu aproape 18 ani de experienta in sectorul bancar, timp in care a lucrat pentru institutii bancare importante precum National Westminster Bank, ABN Amro Bank N.V., Bank of America si Eurobank.
Domnul Hinoporos a absolvit programul de MBA al Stern Business School in cadrul Universitatii New York, dupa ce anterior si-a obtinut diploma in Economie si Finante.


Domnul Viorel Mischie supervizeaza, conform noilor sale atributii, activitatile Diviziei Financiar - Administrative precum si pe cele ale Directiei Gestionare Proprietati, preluand in aria sa de responsabilitate si functii ale companiei Piraeus Real Estate, parte a Piraeus Bank Group Romania. De asemenea, Viorel Mischie este membru in Consiliul de Administratie al Piraeus Insurance Reinsurance si Piraeus Leasing Romania. Domnul Mischie s-a alaturat Piraeus Bank Group Romania in Octombrie 2005 ca Chief Financial Officer, dupa o experienta de 14 ani petrecuta in institutii precum Banca Comerciala Ion Tiriac si Ministerul Comertului Exterior. Viorel Mischie a absolvit Universitatea de Studii Economice Bucuresti, sectia  Finante, Banci si Contabilitate si a urmat cursuri de specializare in cadrul unor institutii prestigioase din Germania, Statele Unite ale Americii si Grecia.

Domnul Constantin Degeratu va  continua sa coordoneze activitatile  specifice diviziei Corporate  si va prelua  responsabilitati ce decurg din functionarea  Departamentului de Credit Municipal si Finantari Structurale precum si din functionarea  Piraeus Insurance Reinsurance Broker, in cadrul directiei supervizate de Dl. Michalis Lachanas . Domnul Degeratu s-a alaturat Piraeus Bank Romania in 2001, cand a preluat conducerea departamentului Corporate. Domnul Degeratu are o experienta bancara de 14 ani ocupand, inainte de venirea sa la Piraeus Bank Romania, functii de management in divizii diferite ale Bancii Turco Romane. Constantin Degeratu a absolvit Academia de Studii Economice, sectia Economie si a urmat cursuri de specializare in cadrul unor institutii precum Bank of America, Dresder Bank si Euromoney UK.

Domnul Mircea Sacuiu gestioneaza, conform noii functii, activitatile aferente diviziei de Politici si Administrare Credite in structura coordonata de Michalis Lachanas, Director General Adjunct.
Domnul Mircea Sacuiu detine o experienta profesionala de 13 ani in sectorul bancar si s-a alaturat Piraeus Bank Romania in 2003. Mircea Sacuiu a acumulat o importanta expertiza de management pe segmentul de credite in institutii bancare precum Alpha Bank, Banca Turco-Romana sau Banca Romaneasca. Sacuiu a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Iasi, a urmat cursuri postuniversitare la Academia de Studii Economice din Bucuresti si numeroase cursuri de specializare la Raiffeisen Zentralbank, Vienna, Dresdner Bank, Frankfurt si Euromoney New York. 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord