Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.12.2018 18:11:10
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6000 RON 4,6900 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0310 RON 4,1210 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1140 RON 5,2370 RON  
  Forint HUF100 1,3930 RON 1,4830 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania se adreseaza din nou IMM-urilor

Bucuresti, 7 Noiembrie 2007 - Piraeus Bank România lanseaza, in mai putin de o luna, un nou produs de creditare destinat IMM-urilor. Piraeus Medium Term Loan este cel de-al noualea instrument de finantare pentru IMM-uri aflat in portofoliul bancii. Anul acesta, Piraeus Bank Romania si-a imbogatit oferta de creditare pentru IMM-uri prin lansarea a patru noi produse: Piraeus Business Express, in luna iunie, si recent, Piraeus Practical Loan si Piraeus Overdraft .

Piraeus Medium Term Loan se adreseaza Întreprinderilor Mici si Mijlocii, aflate in portofoliul de clienti ai Piraeus Bank Romania, cu o cifra de afaceri cuprinsa între 30.000 si 5.000.000 euro. Suma acordata de banca reprezinta maximum 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante iar perioada de maturitate a împrumutului este de 36 de luni. Împrumutul poate fi acordat în RON, EUR, USD si CHF, urmand ca rambursarea sa se realizeze in rate lunare sau trimestriale.

Piraeus Medium Term Loan este conceput pentru a facilita accesul beneficiarilor la un capital financiar semnificativ, intr-un interval de timp scurt. Acordarea intregii sume aprobate de banca intr-o singura transa asigura fluidizarea sistemului de plati al companiilor beneficiare. In plus, acest avantaj al Piraeus Medium Term Loan se tranfera si asupra destinatarului, care poate achizitiona un volum important de materii prime, bunuri si produse, detinand astfel o pozitie de forta in negocierea cu furnizorii si, implicit, preturi preferentiale sau reduceri..

Fondurile asigurate prin Piraeus Medium Term Loan pot fi de asemenea utilizate pentru efectuarea platilor aferente datoriilor catre stat mai recente de 3 luni.

Împrumutul se acorda personalizat, în functie de capacitatea de rambursare si de nevoile clientului, banca oferind consultanta gratuita pentru pregatirea documentatiei necesare.

“Prin dezvoltarea intensa a portofoliului de produse de creditare adresate IMM-urilor dorim sa sprijinim comunitatea de afaceri din Romania, sa creem un parteneriat din care ambele parti implicate sa aiba de castigat. Exista in segmentul IMM-urilor, ca si in retail, un potential urias de dezvoltare. Faptul ca portofoliul de clienti ai bancii pe segmentul IMM a crescut cu 51% in perioada decembrie 2006 – octombrie 2007, urmat de cresterea de aproape 3 ori a volumului de credite acordate in aceeasi perioada de Piraeus Bank Romania, demonstreaza ca trebuie sa ne adaptam unei evolutii intense a Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Facem acest lucru oferind produse noi, care raspund nevoilor partenerilor nostri. “, a declarat Dl. Georgios Kournavos, Director de Dezvoltare al segmentului de produse pentru IMM-uri din cadrul Piraeus Bank România.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord