Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 23.03.2018 20:54:52
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 23.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,7080 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7230 RON 3,8240 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9260 RON 4,0330 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2690 RON 5,4070 RON  
  Forint HUF100 1,4440 RON 1,5370 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0830 RON 1,1230 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania creste dobanzile la depozite


Bucuresti, 16 octombrie 2007 - Clientii Piraeus Bank Romania beneficiaza de dobanzi mai mari la depozitele in RON, incepand cu 15 Octombrie 2007.
Banca a decis majorarea ratelor de dobanda cu 0,25% pentru depozitele standard in RON, pentru toate perioadele de maturitate.

Piraeus Bank Romania detine in portofoliul sau 4 tipuri de produse de economisire, destinate atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

        Depozitul Gold ofera deponentului dobanzi avantajoase, fixe pe toata perioada sa. In plus, clientii Piraeus Bank Romania nu platesc comisioane pentru constituirea unui astfel de depozit sau pentru retragerea de numerar la scadenta. De asemenea, deschiderea sau administarea contului curent nu presupune costuri in cazul persoanelor fizice. Prelungirea depozitului se face automat, cu sau fara capitalizarea dobânzii.
         „Viitorul Tau” ofera de asemenea clientilor bancii o dobanda fixa pe toata perioada sa precum si posibilitatea de a majora in orice moment depozitul mentinand aceasi rata initiala de dobanda. Constituirea depozitului sau retragerea de numerar la scadenta nu presupun comisioane iar lichidarea acestuia inainte de maturitate se poate face fara ca deponentul sa piarda dobânda acumulata.
         Depozitul Bani Siguri ofera deponentului o dobanda fixa pe toata perioada sa. Clientii Piraeus Bank Romania nu platesc comisioane pentru constituirea unui astfel de depozit sau pentru retragerea de numerar la scadenta. De asemenea, deschiderea sau administarea contului curent nu presupune costuri in cazul persoanelor fizice.
         Contul de Economii ofera utilizatoriior flexibilitatea unui cont curent si avantajele unui depozit la termen. Nivelul dobanzii este superior celui de cont curent si comparabil cu ratele aplicate depozitelor la termen. Constituirea depozitului nu presupune plata vreunui comision si dobânda se capitalizeaza la sfarsitul fiecarei luni.
         Produsul asigura clientilor accesul la cont prin intermediul cardului de debit si al retelei de ATM-uri al Piraeus Bank Romania.


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.