Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 17.12.2018 20:27:07
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,6980 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0580 RON 4,1490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0690 RON 4,1710 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1180 RON 5,2410 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1040 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Credite mai ieftine la Piraeus Bank Romania

Bucuresti, 20 August 2007 - Incepand cu cea de-a doua parte a acestei luni, Piraeus Bank Romania micsoreaza dobanzile aferente creditelor ipotecare si imobiliare in euro, precum si pe cele aplicate creditelor de nevoi personale cu garantie reala, acordate, de asemenea, in euro.

Noile dobanzi vor fi aplicate produselor de creditare mentionate incepand cu 20 august 2007, in functie de tipul de credit solicitat, astfel:

 
Tipul creditului
 Dobanda inainte de 20 august 2007  Dobanda actuala  Moneda de acordare a creditului
 Creditul ipotecar - imobiliar  5,35% + EURIBOR la 3 luni  4,35% + EURIBOR la 3 luni  EURO
 Creditul de nevoi personale cu garantii reale - standard  5,35% + EURIBOR la 3 luni    4,35% + EURIBOR la 3 luni  EURO

 Dobanda in primele 6 luni de creditare: 0

Dobanda dupa primele 6 luni de creditare este urmatoarea:

Tipul creditului Dobanda inainte de 20 august 2007   Dobanda actuala Moneda de acordare a creditului
Creditul de Casa Noua 4,7% + EURIBOR la 3 luni 4,5% + EURIBOR la 3 luni  EURO
Creditul de nevoi personale cu garantii reale - cu perioada de gratie 4,7% + EURIBOR la 3 luni 4,5% + EURIBOR la 3 luni  EURO

‘’Imbunatatirea conditiilor de creditare pe segmentele ipotecar, imobiliar si pe cel al creditelor de nevoi personale cu garantii reale, oferite in euro, este in linie cu strategia Piraeus Bank Romania de a ramane o banca accesibila, care ofera produse si servicii bancare unei categorii cat mai largi de beneficiari’’, a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Creditul ipotecar – imobiliar se adreseaza persoanelor fizice precum si persoanelor fizice autorizate care doresc sa cumpere, construiasca sau sa modernizeze un imobil sau celor care doresc refinantarea unui credit aflat în derulare la o alta banca. Valoarea minima a creditului acordat este de 5.000 EUR iar cea maxima de 250.000 EUR. Perioada de acordare a creditului este de maximum 30 de ani pentru cumpararea sau construirea unui imobil si de maximum 10 ani pentru modernizarea acestuia.
Creditul de Casa Noua se adreseaza persoanelor care au nevoie de finantare pentru achizitionarea unei locuinte, dar si celor care doresc refinantarea unui credit aflat în derulare la o alta banca.
Produsul ofera utilizatorilor sai o serie de beneficii unice pe piata de profil din România. Astfel, contractantul Creditului de Casa Noua nu plateste nimic bancii în primele 6 luni de credit, nici dobanda nici principal, iar în urmatorii 3 ani va plati doar dobânda urmând ca, dupa aceasta perioada, rambursarea sa se faca în rate lunare egale, compuse din principal si dobanda. Creditul de Casa Noua se acorda pe o perioada maxima de 30 de ani, valoarea minima a sumei acordate fiind de 5000 euro, fara a exista un plafon maxim de creditare.
Creditul de nevoi personale cu garantie reala, varianta standard, se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor fizice autorizate care doresc sa directioneze suma creditata catre destinatii multiple fara a justifica scopul finantarii. Valoarea maxima a creditului acordat este de 200.000 EUR, pe o perioada de maximum 30 de ani.
Creditul de nevoi personale cu garantie reala, varianta cu perioada de gratie, se adreseaza acelorasi categorii de consumatori ca si varianta standard. In primele 6 luni de creditare, beneficiarii acestui produs bancar nu platesc bancii nici dobanda nici principal, iar în urmatorii 3 ani vor plati doar dobânda urmând ca, dupa aceasta perioada, rambursarea sa se faca în rate lunare egale. Perioada maxima de creditare este tot de 30 de ani, produsul neavand un plafon maxim de creditare.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord