Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.06.2018 02:58:25
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 15.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6050 RON 4,7150 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9570 RON 4,0670 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9610 RON 4,0790 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2490 RON 5,3970 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4920 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1090 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

PIRAEUS BANK ROMANIA si EXIMBANK au incheiat un parteneriat

PIRAEUS BANK ROMANIA si EXIMBANK au incheiat un parteneriat prin care Eximbank ofera clientilor garantii, asigurari si alte produse specifice, in vederea facilitarii accesului clientilor proprii la finantarile oferite de Piraeus Bank Romania.
 
In acest sens, acordul incheiat intre cele doua banci prezinta 2 componente de baza: 
- microgarantii si garantii pentru IMM-uri, emise de EXIMBANK, care vor putea fi folosite la garantarea facilitatilor de creditare acordate de Piraeus Bank Romania, IMM-urilor eligibile.
- compensatia de dobanda pentru creditele de investitii acordate in lei.

”Acest parteneriat este o consecinta fireasca a procesului de maturizarare in care a intrat sectorul bancar romanesc. Piraeus Bank Romania este una dintre bancile care beneficiaza de o expertiza internationala importanta pe segmentul produselor destinate IMM-urilor, ceea ce se traduce in constientizarea nevoilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii si prin urmare in crearea de produse care sa sustina dezvoltarea acestora. Cred ca IMM-urile, la fel ca si segmentul de retail, reprezinta din punct de vedere bancar un sector cu o dezvoltare rapida.,care are nevoie de solutii bancare competitive.”, a declarat Domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania
 
Piraeus Bank Romania detine in portofoliul de credite destinate IMM-urilor produse de finantare cu caracteristici diverse, menite sa acopere necesitatile clientilor bancii. Astfel, in functie de destinatia sumei necesare, reprezentantii IMM-urilor se pot adresa Piraeus Bank Romania pentru obtinerea unuia dintre tipurile de creditele puse la dispozitie de banca: Credite pentru Investitii - Piraeus Invest si Creditul pentru Investitii cu cofinatare SAPARD, Linii de credit - Credit.doc sau Creditul pentru Scopuri Multiple, Linii de credit rapide - Piraeus Business Expres.
 
In functie de produsul de finantare pentru care s-a optat, solicitantul poate obtine de la Piraeus Bank Romania pana la 1.000.000 Euro. Tot in functie de produsul de finantare ales, IMM-urile pot obtine credite in RON, EURO, USD sau CHF pe perioade cuprinse intre 12 si 120 de luni.  


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord