Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 19.09.2018 22:36:27
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.09.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9410 RON 4,0310 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0630 RON 4,1650 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1940 RON 5,3160 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4850 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

PIRAEUS BANK ROMANIA si EXIMBANK au incheiat un parteneriat

PIRAEUS BANK ROMANIA si EXIMBANK au incheiat un parteneriat prin care Eximbank ofera clientilor garantii, asigurari si alte produse specifice, in vederea facilitarii accesului clientilor proprii la finantarile oferite de Piraeus Bank Romania.
 
In acest sens, acordul incheiat intre cele doua banci prezinta 2 componente de baza: 
- microgarantii si garantii pentru IMM-uri, emise de EXIMBANK, care vor putea fi folosite la garantarea facilitatilor de creditare acordate de Piraeus Bank Romania, IMM-urilor eligibile.
- compensatia de dobanda pentru creditele de investitii acordate in lei.

”Acest parteneriat este o consecinta fireasca a procesului de maturizarare in care a intrat sectorul bancar romanesc. Piraeus Bank Romania este una dintre bancile care beneficiaza de o expertiza internationala importanta pe segmentul produselor destinate IMM-urilor, ceea ce se traduce in constientizarea nevoilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii si prin urmare in crearea de produse care sa sustina dezvoltarea acestora. Cred ca IMM-urile, la fel ca si segmentul de retail, reprezinta din punct de vedere bancar un sector cu o dezvoltare rapida.,care are nevoie de solutii bancare competitive.”, a declarat Domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania
 
Piraeus Bank Romania detine in portofoliul de credite destinate IMM-urilor produse de finantare cu caracteristici diverse, menite sa acopere necesitatile clientilor bancii. Astfel, in functie de destinatia sumei necesare, reprezentantii IMM-urilor se pot adresa Piraeus Bank Romania pentru obtinerea unuia dintre tipurile de creditele puse la dispozitie de banca: Credite pentru Investitii - Piraeus Invest si Creditul pentru Investitii cu cofinatare SAPARD, Linii de credit - Credit.doc sau Creditul pentru Scopuri Multiple, Linii de credit rapide - Piraeus Business Expres.
 
In functie de produsul de finantare pentru care s-a optat, solicitantul poate obtine de la Piraeus Bank Romania pana la 1.000.000 Euro. Tot in functie de produsul de finantare ales, IMM-urile pot obtine credite in RON, EURO, USD sau CHF pe perioade cuprinse intre 12 si 120 de luni.  


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord