Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.06.2018 01:04:50
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 15.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6050 RON 4,7150 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9570 RON 4,0670 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9610 RON 4,0790 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2490 RON 5,3970 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4920 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1090 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza serviciul Piraeus Online Banking

Piraeus Online Banking este destinat tuturor clientilor bancii, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar. Pe langa celelalte avantaje ale Piraeus Online Banking, noul serviciu asigura utilizatorilor sai o reducere de 30% a comisioanelor aferente operatiunilor efectuate. Piraeus Online Banking este oferit gratuit persoanelor fizice, persoanele juridice urmand sa plateasca numai contravaloarea unei taxe lunare de utilizare. Noul serviciu poate fi accesat si utilizat prin intermediul aplicatiei internet, indiferent de locatie sau tara, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.
 
Piraeus Online Banking aduce un plus de valoare celorlalte servicii ale bancii asigurand clientilor un grad de confort ridicat prin simplificarea modului de efectuare a operatiunilor bancare. Folosirea noului serviciu permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati in lei si in valuta, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari precum si comunicarea permanenta cu noi, intr-un timp mai scurt si in conditii de maxima securitate.”, a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Serviciul Piraeus Online Banking se acorda pe baza unei solicitari scrise iar pachetul Piraeus Online Banking, care contine ghidul de utilizare si dispozitivul electronic Token, necesar pentru efectuarea operatiunilor, este oferit clientilor bancii dupa activarea lor ca utilizatori. 

Piraeus Online Banking a fost conceput pentru a asigura un grad mare de siguranta a operatiunilor, avand un sistem complex de recunoastere si autorizare a utilizatorului. Accesul la acest serviciu este unul controlat iar operatiunile efectuate de utilizatori sunt confidentiale.


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord