Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 19.09.2018 22:37:12
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.09.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9410 RON 4,0310 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0630 RON 4,1650 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1940 RON 5,3160 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4850 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza serviciul Piraeus Online Banking

Piraeus Online Banking este destinat tuturor clientilor bancii, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar. Pe langa celelalte avantaje ale Piraeus Online Banking, noul serviciu asigura utilizatorilor sai o reducere de 30% a comisioanelor aferente operatiunilor efectuate. Piraeus Online Banking este oferit gratuit persoanelor fizice, persoanele juridice urmand sa plateasca numai contravaloarea unei taxe lunare de utilizare. Noul serviciu poate fi accesat si utilizat prin intermediul aplicatiei internet, indiferent de locatie sau tara, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.
 
Piraeus Online Banking aduce un plus de valoare celorlalte servicii ale bancii asigurand clientilor un grad de confort ridicat prin simplificarea modului de efectuare a operatiunilor bancare. Folosirea noului serviciu permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati in lei si in valuta, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari precum si comunicarea permanenta cu noi, intr-un timp mai scurt si in conditii de maxima securitate.”, a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Serviciul Piraeus Online Banking se acorda pe baza unei solicitari scrise iar pachetul Piraeus Online Banking, care contine ghidul de utilizare si dispozitivul electronic Token, necesar pentru efectuarea operatiunilor, este oferit clientilor bancii dupa activarea lor ca utilizatori. 

Piraeus Online Banking a fost conceput pentru a asigura un grad mare de siguranta a operatiunilor, avand un sistem complex de recunoastere si autorizare a utilizatorului. Accesul la acest serviciu este unul controlat iar operatiunile efectuate de utilizatori sunt confidentiale.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord