Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 04:38:47
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Comunicat – incident de securitate vizand prelucrarea datelor cu caracter personal

 La sfârșitul lunii iulie 2018, o persoană necunoscută a accesat un credit de nevoi personale de la First Bank S.A. ("Banca"), folosind o carte de identitate contrafăcută. 

Cartea de identitate includea fotografia solicitantului, însă datele de identificare aparțineau unei alte persoane. Prin însușirea datelor de identificare ale unei persoane reale ("Persoana vizată"), solicitantul împrumutului a determinat Banca să ia în considerare la acordarea creditului informațiile disponibile la ANAF cu privire la veniturile Persoanei vizate. Totodată, potrivit dispozițiilor legale în vigoare pentru aplicarea normelor prudențiale în sectorul financiar-bancar, datele cu caracter personal ale Persoanei vizate au fost comunicate de Bancă Biroului de Credit, Centralei Riscului de Credit și Arhivei Electronice de Garanții Reale Mobiliare. 

Ulterior, în urma unei analize amănunțite desfășurată de către Departamentul de Prevenire a Fraudelor din cadrul Băncii, falsul a fost descoperit. Banca a informat atât Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter  Personal ("ANSPDCP"), cât și Persoana vizată cu privire la incident. În același timp, Banca a luat măsurile necesare ștergerii datelor cu caracter personal ale Persoanei vizate din bazele de date ale Biroului de Credit, Centralei Riscului de Credit și Arhivei Electronice de Garanții Reale Mobiliare și a depus plângere penala in rem pentru cercetarea acestui caz de către autoritățile penale competente.

First Bank își îmbunătățește permanent sistemele de prevenire a fraudelor și datorită măsurilor implementate a reușit eliminarea promptă a oricăror potențiale efecte asupra Persoanei vizate.

 

* Informarea a fost realizată la solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter  Personal.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord