Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.01.2020 14:22:38
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 22.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7290 RON 4,8190 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2650 RON 4,3560 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3830 RON 4,4930 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5610 RON 5,6930 RON  
  Forint HUF100 1,3850 RON 1,4730 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1100 RON 1,1490 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania - salt in topul primelor 4 oferte de credit imobiliar de pe piata

 

 

Piraeus Bank Romania lanseaza creditul de investitii imobiliare in lei, cu dobanda fixa, de 5.65%, in primii cinci ani si intra in lupta pe un segment extrem de competitiv, dominat de jucatori consacrati.

Nivelul redus al dobanzii plaseaza noul produs in topul primelor 4 oferte disponibile pe piata locala. 

Oferta include o puternica componenta de loializare. Dobanda de 5.65% se acorda clientilor care incaseaza venituri in conturi deschise la Piraeus Bank Romania, pentru care avansul minim solicitat este de doar 15%. 

Creditul de investitii imobiliare se acorda pe o perioada de pana la 30 ani si este destinat achizitionarii, constructiei de imobile, sau refinantarii altor credite de investitii imobiliare. Valoarea imprumutului acordat variaza si este cuprinsa intre echivalentul in lei a 5.000, respectiv 250.000 de Euro.

 

Madalina Otilia Teodorescu, Vicepresedinte Piraeus Bank Romania 

„Oferta Piraeus Bank Romania raspunde unor nevoi curente ale consumatorilor de produse bancare din Romania si anume predictibilitate si costuri de creditare reduse. Acest nou produs este solutia noasta la semnalele primite din partea lor. Sustinuti de un investitor puternic, J.C. Flowers & Co, urmarim sa oferim clientilor nostri produse si servicii care sa-i ajute sa-si duca planurile la bun sfarsit, cu mai multa incredere si cu mai putine griji.”   

Oferta completa si descrierea tuturor conditiilor de acordare a creditului de investitii imobiliare sunt disponibile pe website-ul nostru.

 

Despre Piraeus Bank România

Cu sediul în București, Piraeus Bank România oferă o serie largă de produse și servicii pentru clienți locali și internaționali, incluzând activități de retail, pentru IMM-uri și corporate banking.

PBR operează prin 99 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 150.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații va invităm pe www.piraeusbank.ro.

Despre J.C. Flowers & Co.

J.C. Flowers este unul dintre liderii domeniului de private equity și este dedicat investițiilor globale în industria financiară. Fondat în 1998, J.C. Flowers a investit peste 15 miliarde capital în 53 de companii de portofoliu în 18 țări, într-o gamă largă de subsectoare ale industriei financiare: bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. Cu active de aproximativ 6 miliarde de dolari în management, J.C. Flowers are birouri în New York și Londra. Pentru mai multe informații accesați www.jcfco.com.

 

București - 26.07.2018

 

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord