Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 21.06.2018 05:42:01
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 20.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6200 RON 4,7100 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9850 RON 4,0750 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9920 RON 4,0920 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2420 RON 5,3680 RON  
  Forint HUF100 1,4040 RON 1,4930 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0650 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Schimbari de Top la Piraeus Bank Romania

Bucuresti, 22 noiembrie 2006 - Intrunirea Generala a Actionarilor si Consiliul de Administratie al Piraeus Bank Romania a aprobat numirea dlui Catalin Parvu in functia de Director General pentru Retail Banking si Operatiuni. Conform noii sale pozitii, dl Parvu este responsabil de extinderea si consolidarea portofoliului de produse bancare, coordonarea departamentelor de marketing si operatiuni cu carduri, activitatilor aferente administrarii creditelor pentru persoane fizice precum si de supervizarea sistemelor de IT&C si aplicatiilor suport din cadrul Piraeus Bank Romania.

Referindu-se la numire, Catalin Parvu declara: "Piraeus Bank Romania are planuri ambitioase pentru anul urmator, mai ales in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Strategia Piraeus Bank Romania pentru anul viitor include lansarea de noi produse, imbunatatirea produselor actuale, consolidarea relatiilor cu clientii actuali si atragerea de noi clienti prin intermediul retelei de sucursale, precum si prin noi canale alternative de distributie. Pentru Piraeus Bank Romania va fi un an de extindere, atat la nivelul retelei de sucursale cat si in ceea ce priveste cota de piata si sunt bucuros ca mi s-a oferit ocazia sa fiu parte a acestui proces."

Catalin Parvu este un profesionis cu peste 15 ani experienta in domeniul bancar. Inainte de a se alatura Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu a ocupat pozitii de Top Management in institutii bancare precum Banca Tiriac si HVB - Tiriac, in sectorul de operatiuni bancare precum si in cel de retail banking. Timp de 8 ani, CAtalin Parvu a fost vicepresedintele Bancii Tiriac si membru al Consiliului de Administratie. In 2005, el a devenit vicepresedinte si membru al Consiliului de Administratie al Bancii Tiriac - HVB Group. Datorita vastei sale experiente in domeniul bancar, Parvu este membru al Consiliului de Aministratie al Allianz Tiriac Asigurari, membru al Consiliului de Administratie Romcard si Presedintele Formului Roman Antifrauda pentru Carduri.

Catalin Parvu este absolvent al Facultatii de Automatica din cadrul Universitatii Bucuresti, detine o diploma in matematica la Universitatea din Bucuresti si o diploma de studii postuniversitare in Management Bancar si Piete de Capital la Institutul de Studii Economice. 


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord