Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 28.01.2020 00:11:26
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania

 

Piraeus Bank S.A. ("Piraeus" sau "Grupul") anunta semnarea unei intelegeri cu J.C. Flowers & Co. ("JCF") pentru vanzarea intregii participatii in subsidiara sa din Romania, Piraeus Bank Romania S.A. ("PBR"), (“Tranzactia”).  Tranzactia a fost aprobata de Consiliul de Administratie al Piraeus Bank si de Fondul Grec de Stabilitate Financiara si este supusa conditiilor uzuale care includ aprobarea autoritatilor relevante din Romania. Se estimeaza ca Tranzactia se va incheia in prima jumatate a anului 2018.

Impactul Tranzactiei asupra capitalului Grupului se estimeaza ca va fi unul neutru.
Vanzarea operatiunilor noastre din Romania reprezinta inca un pas important in executia conform planificarii, a angajamentelor din planul de restructurare a Grupului, agreat cu Directoratul General pentru Competitie al Comisiei Europene, si in implementarea planului strategic al Grupului, “Agenda 2020”. Sunt in mod special bucuros ca in viitor Piraeus Bank Romania va fi administrat de una dintre cele mai stimate firme internationale de private equity, cu o experienta semnificativa in domeniul serviciilor financiare, in numeroase jurisdictii.” a spus domnul Christos Megalou, Group’s Chief Executive Officer.
Domnul. J. Christopher Flowers, CEO and Managing Director of JCF a spus:
Piraeus Bank Romania are o solvabilitate si o lichiditate solida, o calitate adecvata a activelor, in economia cu cea mai rapida crestere economica din Uniunea Europeana. Asteptam cu interes colaborarea cu Piraeus Bank Romania pentru finalizarea achizitiei si pentru a crea o banca independenta, puternica, in dinamicul sector bancar din Romania”.
In cadrul Tranzactiei UBS Limited a actionat in calitate de consilier financiar exclusiv pentru Piraeus Bank. White & Case LLP a avut calitatea de consilier juridic iar Schonherr si asociatii SCA cea de consilier juridic in Romania pentru Piraeus Bank.
Despre Piraeus Bank Romania
Cu sediul in Bucuresti, Piraeus Bank Romania ofera o serie larga de produse si servicii pentru clienti locali si internationali, incluzand activitati de retail, pentru IMM-uri si corporate banking. La 30 septembrie banca avea active de 1.5 miliarde. PBR opereaza prin 99 de unitati bancare, angajeaza 1300 de specialisti si are aproximativ 150.000 de clienti activi.
Despre JCF 
J.C. Flowers este unul dintre liderii domeniului de private equity si este dedicat investitiilor globale in industria financiara. Fondat in 1998, firma a investit peste 15 miliarde capital in 50 de companii de potrofoliu in 17 tari, intr-o gama larga de subsectoare ale industriei financiare: bancar, asigurari, reasigurari, servicii financiare specializate si servicii de management al activelor. Cu active de aproximativ 6 miliarde de dolari in management, JC Flowers are birouri in New York, si Londra. Pentru mai multe informatii www.jcfco.com.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord