Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 19.09.2018 22:38:08
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.09.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9410 RON 4,0310 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0630 RON 4,1650 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1940 RON 5,3160 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4850 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank propune solutii de finantare la targul de Real Estate Fin Fair

Bucuresti, 12 octombrie 2006 – Piraeus Bank România participa la Targul Imobiliar Fin Fair, care se desfasoara la Sala Palatului, în perioada 12 - 15 octombrie 2006.

 

Piraeus Bank România este prezenta la târg cu produse financiare special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor fizice sau persoanelor fizice autorizate interesate sa achizitioneze un apartament sau o casa, precum si de de amenajarea unui imobil.

“Piraeus Bank are o experienta îndelungata în crearea de produse inovatoare, adaptate necesitatilor tuturor clientilor sai. Prezenti la stand, profesionistii bancii vor oferi consultanta persoanelor care vor solicita serviciile Piraeus Bank România. Acestia vor recomada fiecarui potential client cea mai avantajoasa solutie financiara pentru achizitionarea sau amenajarea unui apartament sau a unei case. Ca întotdeauna, si în cadrul târgului, Piraeus Bank România va oferi raspunsuri rapide si conditii flexibile” declara reprezentantii companiei.  

Vizitatorii standului vor beneficia de informatii si consultanta din partea specialistilor Piraeus Bank România pe intreaga durata a targului. Acestia vor oferi consiliere nu numai pentru produsele prezente la targ, creditul imobiliar, creditul de nevoi personale sau cardul de credit de la Piraeus Bank ci si pentru oricare dintre produsele aflate in portofoliul bancii, fata de care potentialii clienti au un interes special. Mai mult, reprezentantii Piraeus Bank România vor încuraja ambele categorii de clienti sa apeleze la serviciile bancii, oferindu-le pe loc, toata documentatia necesara pentru contractarea unui împrumut.

Prin participarea la acest târg, Piraeus Bank demonstreaza înca o data ca este una dintre prezentele active si flexibile de pe piata, care ofera clientilor sai solutii personalizate si relevante.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord