Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.07.2018 07:56:14
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.07.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATMuri si POSuri!

11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 20.07.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6010 RON 4,7010 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9200 RON 4,0210 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9360 RON 4,0440 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1360 RON 5,2710 RON  
  Forint HUF100 1,3830 RON 1,4740 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0560 RON 1,0960 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Bucuresti, 1 Septembrie 2016 - Ajuta si tu un copil sa mearga la scoala!

 

În perioada 21 iulie - 26 august 2016 Piraeus Bank a susținut o campanie internă de prevenire a abandonului școlar. Angajații băncii au fost încurajați să pregătească ghiozdane de școală pentru copiii din medii defavorizate, costurile cu transportul coletelor cu donații fiind suportate de Bancă. Pentru a ajuta copiii în situații dificile de viață, peste 200 de angajați Piraeus Bank din toată țara au pregătit ghiozdanele de școală pentru 58 de elevi înscriși în programul Fondul Special pentru Copii al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.   Au expediat colete cu donații achiziționate în valoare totală de 20980 LEI și peste 4100 de rechizite, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în stare bună către 16 familii din București, Bacău, Neamț, Iași, Constanța, Mehedinți și Călărași. Misiunea voluntarilor Piraeus a fost complexă: au luat legătura cu familiile și au investigat nevoia specifică fiecărui copil, au strâns donații și au făcut cumpărături, s-au asigurat că frații din aceeași familie primesc donații similare și echilibrate și că pachetele ajung în același timp pentru a pastra din bucuria surprizelor pregatite cu toată grija.
Pentru a asigura o abordare sustenabilă în prevenirea abandonului școlar, Piraeus Bank, prin prisma colaborării cu partenerul Medicover, le-a asigurat tuturor celor 58 de copii școlari susținuți de voluntarii Piraeus Bank, abonamente la servicii medicale pentru o perioadă de 6 luni, începând cu 1 septembrie 2016. Șansa oferită de Piraeus Bank de a li se monitoriza îndeaproape starea sănătății la clinicile Medicover a fost o veste primită cu multă emoție de părinți.„Modelul de business al Medicover se bazează pe reinvestirea întregului profit al companiei, pentru a contribui în mod susținut la activități cu impact social. Suntem încântați că putem veni în sprijinul copiilor defavorizați alături de Piraeus Bank, partenerul nostru de peste zece ani”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.
În ultimii 2 ani, Piraeus Bank România a desfășurat mai multe proiecte caritabile ce au ca scop ajutorarea familiilor înscrise în Fondul Special pentru Copiii. “Suntem foarte mândri că, datorită angajaților Piraeus Bank Romania, cei 58 de copii vor avea un start reușit în anul școlar 2016-2017. Deși scopul proiectului “Ghiozdanul de Școală viza susținerea copiilor încadrați în instituții de învățământ, intrând în contact cu familiile defavorizate, voluntarii noștri au demonstrat multă empatie și responsabilitate și au pregătit donații și pentru frații mai mici sau neșcolarizați din cauza problemelor grave de sănătate (în total, aproximativ 80 de copii ajutați). O parte dintre voluntari, după ce au strâns donații câteva săptămâni la rând, și-au dorit să cunoască familiile și s-au deplasat pe distanțe și de peste 8 ore. Este absolut admirabil felul în care s-au implicat!” Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de voluntariat “Ghiozdanul de Școală”.
Eforturile companiei si ale angajatilor Piraeus Bank, destinate sustinerii acestor copii, continuă pe parcursul anului 2016.
Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 16 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de S-E, prezent în 10 țări.

Vezi toate noutatile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord