Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.08.2019 19:46:49
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 22.08.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6710 RON 4,7610 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2090 RON 4,3010 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,2680 RON 4,3750 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1430 RON 5,2670 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0600 RON 1,0990 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza programul pilot de reducere a soldului si conversie a creditelor cu garantie imobiliara acordate in CHF

 

Bucuresti, 16 august 2016 - Clientii care au contractat de la Piraeus Bank Romania S.A. credite in franci elvetieni (CHF) pentru nevoi personale cu garantie imobiliara, ipotecare sau de investitii imobiliare vor putea beneficia de o noua oferta a Bancii, creata special pentru a veni in sprijinul lor.  Astfel, Banca a decis sa preia de la clientii care intampina dificultati financiare in rambursarea creditelor contractate, o parte din efectele negative ale evolutiei nefavorabile a cursului de schimb al CHF, propunand reduceri ale soldului creditului si conversia in moneda locala (RON).

 
Hotararea cu privire la acest program a fost luata de catre actionarul majoritar (Piraeus Bank Grecia), urmand a fi supusa ratificarii de catre Adunarea Generala a Actionarilor Piraeus Bank Romania S.A.
 
De-a lungul timpului, Banca a pus la dispozitia clientilor care au intampinat dificultati la rambursarea creditelor, solutii variate de temperare a efectului aprecierii monedei elvetiene si a initiat o serie de programe personalizate in functie de situatia fiecarui client.
 
Piraeus Bank Romania vine inca odata cu o oferta personalizata in intampinarea clientilor care trebuie sa faca fata in prezent unui nivel ridicat al gradului de indatorare ca urmare a aprecierii cursului de schimb al CHF. Acum, oferta Bancii permite reducerea soldului creditului si conversia acestuia in lei, ceea ce va conduce la scaderea ratei lunare de plata si la eliminarea expunerii la riscul valutar, a declarat Catalin Parvu, CEO Piraeus Bank Romania.
 
In perioada imediat urmatoare, pentru a asigura o deservire adecvata a clientilor, reprezentatii Piraeus Bank vor planifica si vor demara contactarea persoanelor care detin credite in CHF cu garantie imobiliara, prioritar a acelora care au intampinat dificultati la rambursarea creditelor. Conform informatiilor comunicate, Banca va analiza in perioada urmatoare situatia financiara a fiecarui client, pentru a verifica indeplinirea criteriilor de aplicare a noului program.
 
Programul presupune:
§ reducerea imediata a soldului creditului in CHF cu 15%;
§ conversia in RON a soldului obtinut dupa aplicarea reducerii mentionate;
§ suplimentar, 2 reduceri de cate 10%, aplicate la fiecare 3 ani, daca pe parcursul acestor perioade nu se vor inregistra intarzieri la plata ratelor.
Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii trebuie sa se asigure ca nu inregistreaza in prezent intarzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile.

Clientii care doresc sa afle informatii suplimentare pana la momentul contactarii lor de catre reprezentantii Piraeus Bank, pot contacta banca la numerele de telefon 021.207.04.50 / 021.207.04.60,  pe adresa de e-mail: crediteCHF@piraeusbank.rosau prin completarea formularului de “Contact” de pe site-ul www.piraeusbank.ro .

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord