Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.08.2019 19:46:42
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 22.08.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6710 RON 4,7610 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2090 RON 4,3010 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,2680 RON 4,3750 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1430 RON 5,2670 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0600 RON 1,0990 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

M. Sallas a anunţat că nu mai face parte din noul consiliu de directori ai Piraeus Bank

 

Actualmente el deţine poziţia de Chairman Emeritus, ca urmare a rezoluţiei adoptate cu unanimitate de consiliul directorial
Adresându-se astăzi, în cadrul unei întâlniri, membrilor consiliului directorial al băncii, domnul Michalis Sallas, preşedintele Piraeus Bank, a declarat:
 
Stimaţi membri ai Consiliului,
În ciuda evaluării pozitive încheiate de către Hellenic Financial Stability Fund, am ajuns la luarea anumitor decizii pe care aş dori să vi le împărtăşesc astăzi. Am fost timp de 25 de ani Preşedinte al Băncii şi am activat 30 de ani în zona de dezvoltare şi management pentru bănci şi alte instituţii financiare.
În aceşti 25 de ani de Piraeus Bank s-au realizat lucruri excepţionale. Începând în decembrie 1991 cu 200 de angajaţi şi o cotă de 0,1% din piaţa bancară grecească, am creat o bancă cu dimensiuni semnificative, cu peste 20.000 de salariaţi şi o cotă de piaţă de aproape 30%. Am jucat un rol crucial în restructurarea sistemului bancar, am dezvoltat produse şi servicii inovatoare, am sprijinit comunitatea de afaceri şi am contribuit la creşterea economică. Zona de electronic banking, cea de green banking şi cea de agri-banking sunt doar câteva exemple în acest sens.
Cu toate astea, a devenit evident că după încheierea ultimului proces de recapitalizare, mediul corporatist şi economic este cu totul altul pentru sistemul bancar şi, implicit, pentru Piraeus Bank. În cadrul acestui mediu nou este nevoie de experienţa directorilor seniori, dar cel mai mult este nevoie de dinamismul managerilor mai tineri, cei care vor avea responsabilitatea de a duce banca în noua epocă. 
Luând în considerare evenimentele recente, am informat autorităţile competente încă de la începutul anului 2016 de intenţia mea de a nu mai face parte din noua structură organizaţională a Grupului.
Nu am putut traduce decizia mea în faptă mai devreme din pricina faptului că echipa managerială se afla în plin proces de evaluare şi de selectare a experţilor internaţionali. Astăzi, ca urmare a completării evaluării autorităţilor şi a selectării celor mai mulţi membri ai Consiliului, am hotărât să merg mai departe cu decizia mea de a ieşi din Consiliu."
Ulterior, ca urmare a discuţiilor şi propunerii Consiliului Directorial, Consiliul a decis în unanimitate să-i acorde domnului Sallas titlul de Chairman Emeritus al Piraeus Group, ca recunoaştere a contribuţiei sale la dezvoltarea Grupului, al cărui fondator şi Preşedinte a fost timp de peste 25 de ani.
        Atena, 20 iulie 2016

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord