Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.08.2019 19:45:51
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 22.08.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6710 RON 4,7610 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2090 RON 4,3010 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,2680 RON 4,3750 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1430 RON 5,2670 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0600 RON 1,0990 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania a implementat tehnologia contactless pe intreg portofoliul de carduri Visa

 

Bucuresti, 28 iunie 2016 - Incepand cu 6 iunie 2016, toate cardurile VISA emise de Piraeus Bank Romania au incorporata tehnologia contactless, confirmand astfel preocuparea permanenta a bancii de a se alinia la tendinta de modernizare a pietei.
Tehnologia contactless este cea mai rapida modalitate de plata disponibila in acest moment. Astfel, o plata contactless dureaza cu 33% mai putin fata de o plata standard cu cardul si cu 52% mai putin decat plata cu numerar, pentru tranzactii de mica valoare. Mentionam faptul ca economii importante de timp se fac chiar si in cazul platilor de valoare mai mare care necesita suplimentar introducerea codului PIN.
In prezent, in Romania exista peste 40.000 de terminale POS care suporta plati contactless. Portofoliul Piraeus Bank Romania intra astfel intr-un club select al bancilor care ofera facilitatea contactless pentru toate cardurile (din acest club mai fac parte la momentul actual doar doua banci).
“La doar 6 luni de la lansarea cardurilor contactless de credit, Piraeus Bank Romania a implementat aceasta functionalitate si pentru cele de debit din dorinta de a oferi clientilor nostri un plus de confort in utilizarea cardurilor indiferent de tipul de card detinut. Cand utilizam cardul pentru a ne cumpara dimineata cafeaua preferata, pentru a achita pranzul sau pentru orice alta cumparatura cu o valoare mai mica de 100 de lei, cardul contactless ne ajuta sa realizam tranzactia mai repede, mai comod si in deplina siguranta. Pe scurt, ne simplifica viata! Prin aceasta actiune, Piraeus Bank Romania isi continua misiunea de a schimba in bine vietile clientilor pentru ca acestia sa se bucure de ceea ce conteaza cu adevarat” a declarat Madalina Teodorescu, Deputy CEO Piraeus Bank Romania.
Cardurile contactless emise de Piraeus Bank Romania mentin toate functionalitatile existente in prezent la cardurile contact, de credit sau de debit. Clientii care au un card emis inainte de lansarea facilitatii contactless pot solicita in orice sucursala Piraeus Bank Romania inlocuirea acestuia cu un card contactless, pentru a se bucura din plin de noile beneficii oferite.
 
 
Despre Piraeus Bank
 
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei 16 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti. Recent Piraeus Bank Romania a primit in cadrul Galei Bancheri de Top, organizata de Piata Financiara, doua distinctii importante - premiul pentru cea mai buna solvabilitate si premiul pentru cea mai mica rata a creditelor neperformante, conform cifrelor auditate aferente anului 2015 (categoria banci medii).
 
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si leasing–ului. Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de Sud-Est, fiind prezent in 9 tari.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord