Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:26:55
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai reducerea dobanzilor la creditele cu garantie imobiliara acordate in euro si franci elvetieni

 

Bucuresti, 5 octombrie 2015 - Piraeus Bank Romania propune clientilor sai care au in derulare credite cu garantie imobiliara posibilitatea reducerii ratelor lunare, prin crearea unei oferte speciale cu un cost sub media actuala a pietei.
 
Oferta se adreseaza clientilor bun platnici care au contractat de la Piraeus Bank Romania in perioada 2007-2008 credite imobiliare/ipotecare/nevoi personale cu garantie reala imobiliara, in euro sau franci elvetieni, cu dobanda variabila.
 
Astfel, acesti clienti pot beneficia simplu si rapid de noua oferta, care presupune o dobanda variabila cu marja fixa pe toata durata creditului de 4.4%, la care se adauga indicele de referinta aferent monedei creditului, revizuibil la 3 luni. Nu vor exista comisioane/taxe initiale sau periodice legate de credit pentru aceasta noua oferta. De asemenea, Piraeus Bank Romania va suporta costurile notariale si orice alte costuri legate de inregistrarea garantiilor.
 
 
“Aceasta oferta continua seria actiunilor prin care intelegem sa ii sprijinim pe clientii cei mai afectati de conditiile evolutiei nefavorabile a cursurilor de schimb. Prin propunerea pe care o lansam, ratele clientilor se vor reduce in medie cu 13%, putand ajunge, in functie de conditiile specifice fiecarui credit, pana la 35%. Dorim sa consolidam pe termen lung un real parteneriat cu clientii nostri”, a declarat Catalin Parvu, CEO.
 
Clientii care se incadreaza in categoriile descrise mai sus sunt asteptati in unitatile teritoriale ale bancii incepand cu data de 12.10.2015, pe o perioada de 6 luni, pentru a putea obtine toate informatiile necesare si pentru a semna noile contracte.
 
De asemenea, pentru detalii privind oferta aplicabila, clientii pot suna la numerele 0800.801.802 si 021.303.69.69, apelabile la orice ora si din orice retea.
 
 
Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia si este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de S-E, prezent în 10 țări.
 

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord