Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 22:33:33
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

21 iulie 2015 - Piraeus Bank lanseaza un parteneriat de bancassurance cu Ergo Romania

 

Bucuresti, 21 iulie 2015 – Piraeus Bank Romania si Ergo Asigurari de viata anunta semnarea unui parteneriat strategic prin care clientii bancii vor beneficia de servicii de bancassurance adecvate nevoii lor de protectie. Urmand modelul de bancassurance existent la nivelul Piraeus Bank Group, parteneriatul reprezinta o extindere a colaborarii dintre Piraeus Bank si Ergo Romania la nivel regional. In Romania, Ergo va aduce expertiza dobandita pe pietele din Germania si Austria, completand portofoliul de servicii pe care Piraeus Bank il ofera clientilor sai din Romania.
“Parteneriatul strategic pe care il lansam astazi va oferi clientilor nostri produse de asigurare dezvoltate in jurul nevoii lor de protectie. Suntem increzatori ca le vom oferi produse competitive, dezvoltate alaturi de un partener cu expertiza dovedita in piete mature si dificil de cucerit, care, la fel ca si noi, pune clientul in centrul modelului sau de business,” a declarat Catalin Parvu, Directorul General al Piraeus Bank Romania.
Cele 120 de sucursale din reteaua de unitati a Piraeus Bank vor incepe din data de 23 iulie 2015 sa distribuie primele 2 produse de asigurare atasate creditelor de nevoi personale si facilitatilor de descoperit de cont. Pentru un credit de nevoi personale si descoperit de cont vor fi asigurate riscuri precum pierderea involuntara a locului de munca, decesul din orice cauza, invaliditatea totala permanenta si incapacitatea temporara de munca.
„Acest parteneriat este un pas inainte in consolidarea operatiunilor grupului Ergo in Romania. Expertiza regionala in Bancassurance a grupului Ergo este dublata de excelenta colaborare a celor doua institutii la nivel local. Punem acum bazele unei colaborari ce va genera valoare pentru ambele organizatii dar mai ales pentru clientii bancii, ce sunt obisnuiti sa primeasca servicii financiare complete de cea mai buna calitate”, a spus Mihai Popescu, Director General Ergo Romania.
„Piata de asigurari din Romania are un potential de crestere cunoscut de catre grupurile de asigurari globale. Noi credem ca acest potential poate incepe sa se materializeze printr-o crestere sanatoasa a pietei in viitorul apropiat. Suntem hotarati sa investim in a deveni un jucator important in piata din Romania in segmentele Viata si Asigurari Generale, la fel cum am facut-o si in alte tari importante din Europa Central si de Est, cum ar fi Polonia, Austria, Grecia. Noi privim catre dezvoltarea pe termen lung si suntem convinsi ca Romania este o piata care va rasplati angajamentul pe termen lung. Vom continua sa ne consolidam pozitia in piata prin parteneriate cu astfel de institutii importante, precum si alte initiative ce se incadreaza in strategia Grupului nostru”, a spus Thomas Schollkoph – CEO Ergo Austria.
        
 
Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei 15 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta in 10 tari.
 
Despre Ergo Romania
Ergo Asigurari de Viata Romania S.A. a fost fondata in 2010, ca parte a strategiei de extindere a operatiunilor in Europa Centrala si de Est, si beneficiind de expertiza si sustinerea financiara puternica a grupului Ergo.
Ergo este unul din cele mai mari grupuri de asigurari din Germania si Europa. La nivel global, grupul este prezent in 30 de tari, concentrandu-se pe operatiunile din Europa si Asia. Ergo ofera o gama larga de produse de asigurari si alte servicii financiare. In tara sa natala Germania, grupul Ergo este clasat intre leaderii industriei de asigurari in toate segmentele de asigurari. In cadrul Grupului lucreaza mai mult de 43.000 de oameni, fie in calitate de angajati, fie ca parteneri independenti exclusivi in promovarea serviciilor companiei. In 2014, Ergo a inregistrat prime de 18 miliarde de Euro si a platit beneficii catre clientii sai la acelasi nivel.
Ergo este parte a grupului Munich Re, unul din leaderi globali ai institutiilor de reasigurari si preluare a riscurilor.  Mai multe informatii disponibile pe www.ergo.com

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord