Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 19.12.2018 12:44:56
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6090 RON 4,6990 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0380 RON 4,1290 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1620 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1070 RON 5,2270 RON  
  Forint HUF100 1,3980 RON 1,4880 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0680 RON 1,1050 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank lanseaza primul Card instant de salariu cu zero comision la retragerea de numerar de la orice bancomat din Romania

 

Bucuresti, 6 mai 2015 – Piraeus Bank Romania lanseaza astazi un produs unic in Romania - Cardul de salariu cu zero comisioane, taxe de administrare si zero comision la retragerea de numerar de la alte bancomate decat cele Piraeus Bank, card care poate fi emis in toate unitatile sale, in maxim 10 minute.
Cardul de salariu este un card de debit atasat unui cont curent si ofera toate serviciile atasate unui card Visa Electron Shop&Cash, precum si serviciul winbank: Mobile&Internet Banking nonstop, oriunde in lume, prin care pot fi efectuate plati si tranzactii direct de pe mobil, tableta sau laptop - fara costuri de activare, zero comision de retragere de la orice bancomat din Romania, altele decat Piraeus Bank pentru veniturile de minimum 2.000 de lei lunar. Produsul este disponibil pe perioada nedeterminata si va adauga ulterior si alte avantaje sau beneficii pentru posesorii lor.
“Cardul de salariu Piraeus Bank completeaza o serie de inovatii dezvoltate inca din ultima parte a anului trecut, ca raspuns la asteptarile pe care le au astazi consumatorii. Cercetarile pe care le-am facut ne-au condus la concluzia ca oamenii valorizeaza cel mai mult timpul pe care si-l dedica lor si celor apropiati. Asa s-a nascut ideea de a crea un card de salariu care poate fi emis instant si poate fi accesat de oriunde, fara niciun cost pentru posesorul sau. Vom continua sa exploram universul asteptarilor consumatorilor pentru a veni cu noi solutii care demonstreaza in fapte promisiunea de a plasa consumatorul in centrul tuturor planurilor noastre” a declarat Madalina Otilia Teodorescu, Deputy Chief Executive Officer Piraeus Bank Romania.
Cardul de salariu de la Piraeus Bank ofera si facilitatea de descoperit de cont curent. Clientii beneficiaza de o linie de credit de pana la 6 salarii incasate, de maximum 5.000 de EUR – echivalentul in Lei, cu dobanzi preferentiale care pornesc de la 4,9%.
Printre produsele optionale la care ofera acces Cardul de salariu se numara: cardul de credit, creditul de nevoi personale, depozitul “Star” care poate fi constituit si prin winbank, in acest caz, clientul primind o dobanda preferentiala.
Cardul de salariu poate fi obtinut pentru toti angajatii unei companii prin semnarea unei conventii intre angajator si Piraeus Bank sau individual, dupa un demers similar.
Detaliile despre produs pot fi consultate si pe www.adevaratavaloareestitu.ro.
 
Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei 15 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta in 10 tari.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord