Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 19.09.2018 22:38:04
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 19.09.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9410 RON 4,0310 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0630 RON 4,1650 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1940 RON 5,3160 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4850 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

24 Noiembrie 2014 - Piraeus Bank deschide inca 3 Centre de Business pentru IMM-uri

 

  • Pana in momentul de fata, proiectul a dus la cresterea cu 30% a portofoliului de clienti IMM.
  • Din punct de vedere geografic, Centrele de Business acopera zonele de Sud,  Sud-Est, Sud-Vest, Nord-Est, Nord-Vest ale tarii.
  • In perioada urmatoare, banca urmeaza sa lanseze inca 2 astfel de operatiuni
 
 
In linie cu directia strategica de intensificare a eforturilor pe zona IMM-urilor, Piraeus Bank Romania deschide in Craiova, Cluj si Iasi 3 noi Centre de Business adresate acestui segment.
 
Toate cele 3 unitati sunt deja operationale si se adreseaza Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Dolj, Gorj, Mehedinti, Cluj Napoca, Bistrita, Alba, Salaj, Baia Mare, Satu Mare Botosani, Suceava, Vaslui, Barlad, Bacau, Focsani, Piatra Neamt si Roman. 
 
Noua structura din Craiova este condusa de domnul Marian Mischie si  functioneaza cu o echipa de 8 specialisti, in timp ce structurile din Cluj si Iasi sunt conduse de domnii Mihai Oniga (Cluj) si Luigi Rusconi (Iasi), care conduc echipe de 14, respectiv 13 consultanti, gestionand in mod direct activitatile de vanzari si analiza credite pentru a oferi servicii complexe, la nivelul asteptarilor  actualilor si potentialilor clienti.
 
Obiectivele celor trei centre sunt extinderea portofoliului de credite IMM detinut de Piraeus Bank Romania, accelerarea activitatii de creditare pe acest segment si cresterea calitati serviciilor oferite atat clientilor existenti cat si celor viitori, punandu-le la dispozitie echipe dedicate.  
 
Odata cu lansarea acestor 3 noi operatiuni, Piraeus Bank Romania detine 6 Centre de Business dedicate exclusiv clientilor IMM. Piraeus Bank a lnsat prima structura de acest tip in Mai 2013 in Bucuresti si a continuat cu cele din Constanta si Ploiesti.
 
Acest tip de operatiune, care se adreseaza exclusiv Intreprinderilor Mici si Mijlocii, deriva dintr-un proiect implementat la nivel de Grup, constructii similare existand si in alte tari precum Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia.
 
 
Despre Piraeus Bank 
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 14 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare și leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta în 10 tari.
 

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord