Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 21.03.2018 20:18:36
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6180 RON 4,7080 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7560 RON 3,8460 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9290 RON 4,0270 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2610 RON 5,3860 RON  
  Forint HUF100 1,4520 RON 1,5420 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0840 RON 1,1220 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

18 Noiembrie 2014 - Piraeus Bank Romania a lansat winbank Mobile, aplicatia de banking pentru telefoanele inteligente

 

Piraeus winbank Mobile se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si vine ca o completare la serviciul deja existent, winbank Internet Banking.
 
“Prin lansarea winbank Mobile pe piata din Romania, dorim sa ne confirmam pozitia de banca moderna, orientata spre tehnologie. Sunt convinsa ca vom reusi astfel sa fim mai aproape de clientii nostri, adaugand valoare experientei lor cu serviciile si produsele noastre, dar si sa fim mai convingatori intr-o piata din ce in ce mai tehnologizata, adresand mai usor nevoile unor clienti.” a declarat Madalina Teodorescu, Director General Adjunct Piraeus Bank Romania.
 
“Piraeus Bank Group a fost una dintre primele banci care a investit in mod constant in inovatie si tehnologie in ultimii 15 ani, devenind leder pe piata din Grecia. Suntem mandri sa aducem in Romania winbank, platforma electronica Europeana, care a primit numeroase premii.”  a declarat Eleni Skoura, Director Retail, Piraeus Bank Romania.
 
Clientii Piraeus Bank Romania care detin winbank Internet Banking au acces gratuit la noua solutie de Mobile Banking.
 
Aplicatia a fost proiectata pentru a oferi mobilitate maxima si in acelasi timp siguranta utilizatorilor sai, facilitandu-le accesul la conturile si produsele pe care le detin la Piraeus Bank Romania, dar si la diverse alte tipuri de tranzactii.
 
Aplicatia este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Andoid si pentru iPhone, dar poate fi accesata si de catre detinatorii telefoanelor cu alte sisteme de operare prin intermediul browser-ului, la adresa https://m.piraeusbank.com/login.
 
winbank Mobile ofera utilizatorilor:
-          acces 24h/24 la informatii detaliate despre produsele detinute la Piraeus Bank Romania (conturi curente, conturi de economii, depozite, credite, carduri de credit), precum si despre tranzactiile efectuate pe conturi
-          posibilitatea de a plati facturile de utilitati
-          posibilitatea de a efectua plati in Lei catre alte banci din Romania sau catre Bugetul de Stat
-          posibilitatea de a efectua transferuri bani intre conturi proprii si catre alti beneficiari, clienti Piraeus Bank, cu executare imediata
-          informatii despre sucursalele si bancomatele Piraeus Bank Romania
-          posibilitatea de a aproba sau a respinge tranzactiile in asteptare (optiune disponibila doar pentru persoanele juridice).
 
Clientii Piraeus Bank Romania, utilizatori ai serviciului winbank, care vor efectua minimum 3 tranzactii prin winbank Internet Banking si/ sau winbank Mobile, au ocazia sa castige marele premiu, o excursie pentru doua persoane la New York.

Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.