Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 17.12.2018 20:25:55
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,6980 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0580 RON 4,1490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0690 RON 4,1710 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1180 RON 5,2410 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1040 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania finanteaza achizitionarea de apartamente in complexul Planorama

Bucuresti, 8 iunie 2006 - Piraeus Bank România finanteaza proiectul de constructie a complexului Planorama precum si achizitionarea de catre persoane fizice a apartamentelor din cadrul acestui complex, situat în cartierul Doamna Ghica. Complexul a fost inaugurat astazi, 8 iunie, în prezenta oficialitatilor Piraeus Bank, a Viceprimarului General al Municipiului Bucuresti si a Primarului Sectorului 2 precum si a reprezentantilor Planorama. Pentru a facilita obtinerea împrumuturilor, Piraeus Bank a deschis un birou chiar la sediul Planorama. Aici, orice client interesat de achizitionarea unui apartament, poate aplica pentru obtinerea creditului.

 

„Majoritatea locuintelor din Romania sunt intr-o situatie precara si trebuiesc schimbate urgent. In plus, in ultimii ani, s-a construit doar un numar redus de locuinte, mult mai putine decat era necesar. Acest lucru a dus la cresterea dramatica a preturilor pentru locuintele existente. Guvernul (national si local); dezvoltatorii de proiecte imobiliare trebuie ca impreuna sa inceapa sa construiasca noi locuinte decente pentru populatie. Complexul rezidential Planorama intampina aceste nevoi.  Proiectul Planorama este un exemplu, ce intruchipeaza exact nevoile oamenilor – locuinte bune si ieftine, in Bucuresti. Piraeus Bank sustine acest proiect prin acordarea de credite ipotecare ieftine, pe termen lung, pentru persoane fizice”  - a declarat dl George Alberts, Deputy General Manager.

 

Piraeus Bank Romania ofera trei tipuri de credite pentru achizitionarea unui apartament în acest complex rezidential: împrumutul ipotecar, ce presupune ipotecarea apartamentului cumparat; creditul imobiliar, cu ipoteca pe apartamentul cumparat sau pe un alt imobil si creditul pentru nevoi personale cu garantie reala, pentru care Piraeus Bank nu solicita avans.

 

Pentru finantarea apartamentelor din cadrul complexului Planorama, Piraeus Bank vine cu o oferta speciala si o dobânda începând de la 6.5%, pentru împrumuturile acordate în euro. Criteriile de eligibilitate sunt si ele flexibile. Astfel, persoanele interesate trebuie sa aiba maxim 65 de ani la terminarea creditului, minim trei luni la actualul loc de munca, si  minim un an vechime, conditie valabila si pentru persoanele fizice autorizate. De asemenea, sunt luate în considerare si veniturile obtinute din chirii si din dobânzi.

 

„Piraeus Bank a încheiat contractul de colaborare cu Planorama în virtutea abordarii unei noi strategii de piata ce presupune o strânsa cooperare între dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si institutii financiare axate pe retail. Acesta este primul proiect de anvergura de acest fel din portofoliul Piraeus Bank, urmând ca în viitorul apropiat sa anuntam oficial colaborarea cu alti dezvoltatori importanti de pe aceasta piata. Este o forma de abordare a pietei care vine în întâmpinarea nevoilor clientilor potentiali, care doresc sa contracteze un împrumut imobiliar. Acest tip de colaborare va reprezenta viitorul pietei de credit ipotecar în România” a precizat domnul Dragos Piper, director Directia Retail Partnership.

 

Complexul Planorama din cartierul Doamna Ghica va include o zona rezidentiala, un centru comercial, un parc public si unitati de învatamânt primar si secundar. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica cu gaz, instalatie pentru aer conditionat si pentru comunicatii, cele mai bune echipamente sanitare.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord