Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.06.2018 02:52:39
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 15.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6050 RON 4,7150 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9570 RON 4,0670 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9610 RON 4,0790 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2490 RON 5,3970 RON  
  Forint HUF100 1,3970 RON 1,4920 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1090 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania finanteaza achizitionarea de apartamente in complexul Planorama

Bucuresti, 8 iunie 2006 - Piraeus Bank România finanteaza proiectul de constructie a complexului Planorama precum si achizitionarea de catre persoane fizice a apartamentelor din cadrul acestui complex, situat în cartierul Doamna Ghica. Complexul a fost inaugurat astazi, 8 iunie, în prezenta oficialitatilor Piraeus Bank, a Viceprimarului General al Municipiului Bucuresti si a Primarului Sectorului 2 precum si a reprezentantilor Planorama. Pentru a facilita obtinerea împrumuturilor, Piraeus Bank a deschis un birou chiar la sediul Planorama. Aici, orice client interesat de achizitionarea unui apartament, poate aplica pentru obtinerea creditului.

 

„Majoritatea locuintelor din Romania sunt intr-o situatie precara si trebuiesc schimbate urgent. In plus, in ultimii ani, s-a construit doar un numar redus de locuinte, mult mai putine decat era necesar. Acest lucru a dus la cresterea dramatica a preturilor pentru locuintele existente. Guvernul (national si local); dezvoltatorii de proiecte imobiliare trebuie ca impreuna sa inceapa sa construiasca noi locuinte decente pentru populatie. Complexul rezidential Planorama intampina aceste nevoi.  Proiectul Planorama este un exemplu, ce intruchipeaza exact nevoile oamenilor – locuinte bune si ieftine, in Bucuresti. Piraeus Bank sustine acest proiect prin acordarea de credite ipotecare ieftine, pe termen lung, pentru persoane fizice”  - a declarat dl George Alberts, Deputy General Manager.

 

Piraeus Bank Romania ofera trei tipuri de credite pentru achizitionarea unui apartament în acest complex rezidential: împrumutul ipotecar, ce presupune ipotecarea apartamentului cumparat; creditul imobiliar, cu ipoteca pe apartamentul cumparat sau pe un alt imobil si creditul pentru nevoi personale cu garantie reala, pentru care Piraeus Bank nu solicita avans.

 

Pentru finantarea apartamentelor din cadrul complexului Planorama, Piraeus Bank vine cu o oferta speciala si o dobânda începând de la 6.5%, pentru împrumuturile acordate în euro. Criteriile de eligibilitate sunt si ele flexibile. Astfel, persoanele interesate trebuie sa aiba maxim 65 de ani la terminarea creditului, minim trei luni la actualul loc de munca, si  minim un an vechime, conditie valabila si pentru persoanele fizice autorizate. De asemenea, sunt luate în considerare si veniturile obtinute din chirii si din dobânzi.

 

„Piraeus Bank a încheiat contractul de colaborare cu Planorama în virtutea abordarii unei noi strategii de piata ce presupune o strânsa cooperare între dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si institutii financiare axate pe retail. Acesta este primul proiect de anvergura de acest fel din portofoliul Piraeus Bank, urmând ca în viitorul apropiat sa anuntam oficial colaborarea cu alti dezvoltatori importanti de pe aceasta piata. Este o forma de abordare a pietei care vine în întâmpinarea nevoilor clientilor potentiali, care doresc sa contracteze un împrumut imobiliar. Acest tip de colaborare va reprezenta viitorul pietei de credit ipotecar în România” a precizat domnul Dragos Piper, director Directia Retail Partnership.

 

Complexul Planorama din cartierul Doamna Ghica va include o zona rezidentiala, un centru comercial, un parc public si unitati de învatamânt primar si secundar. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica cu gaz, instalatie pentru aer conditionat si pentru comunicatii, cele mai bune echipamente sanitare.

Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord