Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 05:01:14
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania va finaliza preluarea unui segment din portofoliul de clienti ATE Bank Romania in intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie 2013

 

  • conform planului de divizare aprobat de catre AGA, aproximativ 11.000 de clienti ATE Bank Romania, persoane fizice si juridice, vor intra de la 1 decembrie in portofoliul Piraeus Bank Romania.
  • clientii care urmeaza a fi integrati sunt companii care detin credite, conturi curente si alte produse bancare specifice, precum si persoane fizice care au optat pentru credite de consum si ipotecare, carduri, depozite, conturi curente si de economii.
  • alti aproape 7000 de clienti vor ramane in portofoliul ATE Bank Romaniasi vor continua relatia contractuala cu aceasta institutie.
 
 
Bucuresti, 26 noiembrie 2013
 
“Prioritatea noastra este ca intreaga operatiune de migrare sa se desfasoare corect si rapid, astfel incat sa fie resimtita cat mai putin de toti cei implicati. Ne dorim ca integrarea sa fie perceputa de catre noii nostri clienti ca fiind o experienta pozitiva, care le va pune la dispozitie o retea vasta de unitati si o gama larga de produse bancare” a declarat Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.”
 
Procesul de preluare presupune migrarea tehnica a produselor si conturilor clientilor in sistemul Piraeus Bank Romania; informatii cu privire la acest proces au fost aduse la cunostinta acestora.
 
Incepand de luni, 2 decembrie 2013, clientii transferati vor fi deserviti exclusiv de reteaua de unitati a Piraeus Bank Romania si vor putea accesa intreaga gama de produse si servicii oferita de banca.
 
 
Informatii importante pentru clienti
 
Conform fluxului tehnic al operatiunii, cardurile emise de ATE Bank Romania, apartinand clientilor ce urmeaza a fi preluati, vor fi inchise.
Astfel, incepand de vineri, 29 noiembrie 2013, ora 16.00, cardurile de debit si credit ATE Bank Romania nu vor mai fi functionale.
Acestea au fost inlocuite cu carduri de debit si de credit emise de Piraeus Bank Romania, care vor fi active de luni, 2 decembrie 2013, respectiv marti, 3 decembrie 2013.
Din 18 noiembrie 2013, clientii au fost invitati in unitatile Piraeus Bank Romania pentru a intra in posesia noilor carduri.
 
ATM-urile ATE Bank Romania nu vor mai fi operationale incepand cu data de 28 noiembrie 2013. Posesorii de carduri preluati sunt invitati sa utilizeze reteaua Piraeus Bank Romania, formata din 254 de ATM-uri.
 
POS-urile ATE Bank Romania vor fi de asemenea inchise vineri, 29 noiembrie 2013. Piraeus Bank Romania a pus la dispozitia comerciantilor noi terminale POS.
Clientii ATE Bank Romania care vor fi preluati de Piraeus Bank Romania vor putea primi incasari in conturile ATE Bank Romania numai pana la data de 29 noiembrie 2013, inclusiv. Incepand cu data de 2 decembrie 2013  conturile respective vor deveni inoperabile. Cu aceeasi data, clientii preluati vor avea la dispozitie conturi deschise la Piraeus Bank Romania, despre care au fost deja notificati in vederea informarii partenerilor.
Pentru clientii preluati, instrumentele de debit - cecuri si bilete la ordin – emise de ATE Bank Romania vor fi decontate de catre aceasta pana la data de 29 noiembrie 2013, inclusiv. Dupa termenul limita, operatiunile de decontare prin ATE Bank Romania nu vor mai fi posibile. Incepand de luni, 2 decembrie 2013, clientii preluati pot solicita  instrumente de debit emise de Piraeus Bank Romania.
Despre Piraeus Bank 
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 13 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare și leasing–ului.
Cu o cota de piata de 27% pe credite si depozite, Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta în 10 tari.
 
 
 

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord