Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 04:36:58
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Clientii Piraeus Bank Romania isi pot constitui depozite de acasa

 

Clientii Piraeus Bank Romania isi pot constitui depozite de acasa
 
 
Bucuresti, 23 octombrie 2013 – De la inceputul acestei saptamani, clientii Piraeus Bank Romania -deopotriva persoane fizice si juridice- isi pot constitui depozite oricand si de oriunde, accesand noua optiune adaugata serviciului de internet banking winbank.
 
Dobanzile acordate de banca clientilor care aleg aceasta optiune sunt cu 0.20% mai mari pentru depozitele in lei si 0.15% mai mari pentru depozitele in valuta.
 
“Constituirea unui depozit prin intermediul winbank se realizeaza rapid, nu presupune costuri suplimentare pentru utilizatori si este o solutie foarte simpla de gestionare inteleapta a economiilor. Este o optiune care ofera o libertate de miscare binevenita pentru ca ne putem gestiona economiile la orice ora din zi si din noapte, de oriunde am fi.” declara Roxana Halmageanu, Sef Serviciu Dezvoltare Produse.
 
Winbank ofera clientilor accesul la 4 tipuri de depozite: Star -disponibil in RON/EUR/USD/CHF, cu scadente de 1/3/6/12 luni- Piraeus 100 -disponibil in RON/EUR/USD/CHF cu scadenta de 100 zile- Depozitul cu dubla bucurie -disponibil in RON/EUR/USD, pe termen de 1 an- Depozitul de 3XCastig -disponibil in RON/EUR, pe termen de 3 luni.
 
Serviciul de internet banking winbank este destinat tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar. winbank poate fi accesat si utilizat indiferent de locatie sau tara, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.
 
De la lansare si pana in prezent, serviciul winbank a fost dezvoltat in mod constant, astfel ca:
- Optiunea SMS extraPINa fost introdusa ca o alternativa simpla si sigura de autentificare in aplicatia de internet banking, care presupune utilizarea codului transmis de banca prin intermediul unui SMS la numarul de telefon declarat de utilizator pentru deblocarea meniurilor protejate ale aplicatiei.
- Utilizatorii au posibilitatea de a accesa conturile personale precum si ale companiilor pe care le reprezinta utilizand elementele de identificare si securitate obtinute ca urmare a detinerii serviciului ca persoana fizica.
 
Despre Piraeus Bank România
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati şi deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pieţelor de capital, investiţiilor bancare şi leasing–ului. Cu o cota de piata de 27% pe credite si depozite, Piraeus Bank Group ocupa locul 2 în topul celor mai mari banci din Grecia.
Piraeus Bank Group este o companie internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta in 10 tari.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord