Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.12.2018 18:12:23
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6000 RON 4,6900 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0310 RON 4,1210 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1140 RON 5,2370 RON  
  Forint HUF100 1,3930 RON 1,4830 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank ofera pensionarilor reduceri suplimentare in farmaciile Catena

Bucuresti, 15 mai 2013 – Piraeus Bank Romania si Catena au incheiat un parteneriat cu scopul de a asigura pensionarilor care opteaza pentru incasarea pensiei prin banca reduceri suplimentare - fata de cele disponibile in lantul de farmacii - la 170 dintre cele mai uzuale medicamente.
 
Campania se deruleaza pana la sfarsitul anului si este activa la nivel national in toate cele 440 de farmacii Catena pe baza cardului individual de reducere, primit la banca odata cu depunerea cererii de incasare a pensiei.
 
Pentru a facilita accesul solicitantilor la serviciul de incasare a pensiilor prin Piraeus, banca si casele de pensii lucreaza dupa un flux de lucru bine organizat, care presupune colaborarea directa a celor doua institutii.
Astfel, solicitantii interactioneaza exclusiv cu banca, iar pasii necesari obtinerii acestui serviciu sunt foarte simpli: in oricare dintre sucursalele Piraeus Bank, viitorul beneficiar completeaza cererea de incasare a pensiei, primeste imediat cardul de reduceri suplimentare Catena, urmand ca in aproximativ 1 saptamana sa intre in posesia cardului de debit Piraeus Shop&Cash, care ii va asigura accesul la pensia aflata in contul curent.
 
“Serviciul de incasare a pensiei intr-un cont bancar accesat print-un card de debit este un instrument util, care asigura mai multa independenta. Cei care au achizitionat deja un astfel de serviciu stiu ca pensiile ajung la timp si ca nu trebuie sa-si programeze activitatile in functie de venirea postasului.
Pentru a incuraja expansiunea mijloacelor moderne de gestionare a resurselor financiare, Piraeus Bank propune si de aceasta data una dintre cele mai bune oferte financiare de pe piata, a carei competitivitate este dublata de parteneriatul cu lantul de farmacii Catena.” a declarat Georgeta Bulancea – Sef Departament Produse Personalizate Retail.
 
Dincolo de reducerile suplimentare oferite la cele 170 de medicamente, oferta bancii include comision 0 pentru retragere numerar de la ATM-urile proprii, 0 comision lunar de administare cont curent, precum si acces la produse si servicii in conditii speciale de pret.
 

Despre Piraeus Bank România
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati şi deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pieţelor de capital, investiţiilor bancare şi leasing–ului. Cu o cota de piata de 27% pe credite si depozite, Piraeus Bank Group ocupa locul 2 în topul celor mai mari banci din Grecia.
Piraeus Bank Group este o companie internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta in 10 tari.


Despre Catena
Farmaciile Catena, cu experienta de peste13 ani, au misiunea de a ajuta in permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste pentru o gama larga de produse: farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice, remedii homeopate si terapii naturale.
Va asteptam in farmaciile Catena pentru a va convinge ca la noi vorbele inseamna fapte!
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord