Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 23:48:16
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Posesorii de carduri de credit Piraeus Bank beneficiază de 80% reducere la abonamentele Medicover

Bucureşti, 23 aprilie 2013 - Prin lansarea parteneriatului dintre Piraeus Bank şi Medicover România, posesorii de carduri de credit Piraeus Visa Exact şi Piraeus Visa Exclusive Gold vor beneficia de preţuri preferenţiale la abonamentele Medicover.

Astfel, abonamentele Medicover au preţuri lunare cuprinse între 10 şi 42,5 euro, în funcţie de complexitatea pachetului de servicii medicale pentru care optează clientul. Abonamentele pot include consultaţii la o gamă variată de specialităţi, investigaţii medicale, analize de laborator, acces la Hotline Medicover 24/24, precum şi reduceri la anumite proceduri medicale.
În funcţie de abonamentul ales, Medicover oferă pacienţilor acces la toate specialităţile medicale disponibile, în cele 11 clinici Medicover din Bucureşti şi din ţară. De asemenea, posesorii de carduri de credit Piraeus Bank vor beneficia de condiţii speciale de spitalizare în cadrul primului spital Medicover din România, cu plata în 6 rate lunare fără dobândă.
 
Plata abonamentelor in clinicile Medicover se face utilizând cardurile de credit Piraeus Visa Exact şi Piraeus Visa Exclusive Gold, integral sau în 3 rate lunare fără dobândă.
 
Cardurile de credit Piraeus Visa Exact şi Piraeus Visa Exclusive Gold asigură comision ZERO la retragere numerar de la ATM şi POS naţional sau internaţional, comision ZERO la tranzacţii la comercianţi POS naţional şi internaţional, perioada de graţie de până la 60 de zile calendaristice pentru cumpărături, posibilitatea rambursării lunare a numai 3% din suma utilizată precum şi o serie de servicii de asigurări, în funcţie de cardul ales.
 
Despre Piraeus Bank România
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piaţa locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei peste 12 ani de activitate pe piaţa din Romănia, Piraeus Bank şi-a construit o reţea vastă de unităţi şi deserveşte peste 300.000 de clienţi.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienţă solidă pe segmentele produselor de retail banking şi IMM, precum şi pe zona pieţelor de capital, investiţiilor bancare şi leasing–ului. Cu o cotă de piaţa de 27% pe credite şi depozite, Piraeus Bank Group ocupă locul 2 în topul celor mai mari bănci din Grecia.
 Piraeus Bank Group este o companie internaţională concentrată pe zona Europei de Sud-Est, prezentă în 10 ţări.

Despre Medicover România
Grupul Medicover este de peste 16 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 6,000 de companii şi jumătate de milion de oameni beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: Polonia, România, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia şi Bulgaria.
Medicover oferă servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din furnizorii externi din toată ţara.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord