Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.03.2018 03:48:06
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 16.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6120 RON 4,7120 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7490 RON 3,8490 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9260 RON 4,0330 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2120 RON 5,3490 RON  
  Forint HUF100 1,4520 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0860 RON 1,1260 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Depozitul cu dubla bucurie ofera deponentilor o dobanda lunara suplimentara cu ocazia zilei lor de nastere si premii de ziua Piraeus Bank Romania

Bucuresti, 20 martie 2013 - Noul produs a fost creat pentru a incuraja economisirea si pentru a rasplati clientii care aleg sa-si pastreze economiile la Piraeus Bank, pe termen lung.
Depozitul cu dubla bucurie este disponibil in toata reteaua de unitati a bancii incepand cu 20 martie si se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. 

“Am lansat Depozitul cu dubla bucurie pentru a incuraja clientii sa economiseasca. Pentru a transforma acest exercitiu intr-un proiect eficient, am creat o oferta festiva si motivanta deopotriva pentru clienti si pentru banca. Astfel, in luna aniversarii zilei lor de nastere, clientii care au optat pentru acest depozit vor primi o dobanda dubla pentru economiile lor.
In plus, in fiecare an, pe 25 aprilie, “ziua de nastere” a Piraeus Bank Romania, cei care detin un astfel de depozit pot castiga prin tragere la sorti un lingou de aur.“, declara Roxana Halmageanu, sef departament dezvoltare produse si procese.

Depozitul cu dubla bucurie poate fi constituit in lei, euro si dolari, pe o perioada de 12 luni.
Banca plateste o dobanda de 5.8% pentru economiile in lei, 3.8% pentru depunerile in euro si 3.5% pentru cele in USD.
Datorita mecanismului de dublare a bonificatiei in luna aniversara, dobanda reala oferita de Depozitul cu dubla bucurie pentru intreaga perioada de constituire este de de 6.28% pentru economiile in lei, 4.12% pentru cele in euro si 3.79% pentru cele in USD
Clientii pot alege sa primeasca dobanda la scadenta depozitului sau lunar.

Piraeus Bank Romania nu percepe comisioane pentru constituirea si administrarea depozitului sau pentru retragerea la scadenta a economiilor.Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Cipru, New York si Londra.
 


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.