Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:43:21
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank lanseaza noua platforma de comunicare "In dialog cu tine"

Bucureşti, 22 februarie 2013 – Piraeus Bank România a lansat  platforma de comunicare “In dialog cu tine” care exprima viziunea strategica a companiei de a construi relatii autentice între bancă şi cei peste 300,000 de clienti ai sai. Noua platformă poziţionează Piraeus Bank România ca o bancă deschisă care pune preţ pe comunicarea si relationarea dintre oameni, nu doar dintre institutie si client.
 
Noua pozitionare a bancii a rezultat in urma unui proces amplu de audit si reconstructie a brandului, care a inclus studii la nivel national, interviuri cu angajati ai bancii, cu clienti si potentiali parteneri ai Piraeus Bank Romania.

“Piraeus Bank si-a construit întreaga viziune în jurul ideii de deschidere şi empatie faţă de client şi faţă de nevoile reale ale acestuia. Era nevoie doar de o concretizare a acestei viziuni şi de o invitaţie la comunicare. A apărut, astfel, “In dialog cu tine”, o noua platforma de comunicare si prima campanie de imagine a băncii noastre de la intrarea pe piaţa romaneasca.” a declarat Carmen Oprisescu, Director de Marketing, Piraeus Bank România.

Povestea spotului “Ray of Light” surprinde personalitatea acestui brand loial, comunicativ şi empatic: Piraeus Bank dă tonul unui joc de lumini ce însufleţeşte întregul oraş şi ne atrage într-o conversaţie în care toată lumea vorbeşte aceeaşi limbă.

Spotul porneste de la ideea ca tot ce construim are la baza dialogul iar executia a fost gandita pe o structura modulara in asa fel incat cele doua variante de 30 de secunde portretizeaza doua segmente diferite de target in timp ce montajul de 45 vorbeste cu toate categoriile de clienti.

"Faptul că putem intra în dialog cu cei din jur ne defineşte ca specie. De aceea am ales să vorbim despre dialog într-un mod cald, relaxat şi profund uman. Oricine isi aminteşte semnalele luminoase trimise colegilor de clasă cu ajutorul unui penar lucios. Şi nu cred că e cineva care să nu fi răspuns la aceste semnale" declară Dani Macarie, Creative Director, Mather Communications.

Spotul campaniei de imagine este difuzat timp de o luna, incepand cu 15 februarie, pe statiile: PRO TV, Pro Cinema, Antena 1, Antena 3, National TV, Kanal D, Prima TV, Diva Universal si Romania TV.
http://www.youtube.com/watch?v=HKIzsVh1kpM

---------------------------------------------------------------------------------------

Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 13 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este unul dintre cele mai dinamice si active grupuri financiare din Grecia cu vasta experianta pe segmentele retail banking, IMM, leasing, piete de capital si investitii. Grupul se bucura de acoperire internationala prin cele 1.328 de utitati care deservesc peste 6 milioane de clienti in 10 tari, inclusiv Grecia.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord