Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 22:46:02
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank isi extinde portofoliul cu produsul DepoInvest

DepoInvest este disponibil in toate sucursalele Piraeus Bank Romania si se adreseaza persoanelor fizice care urmaresc atat siguranta oferita de un depozit bancar clasic, cat si castigurile suplimentare din investitii.
 
Noul produs ofera clientului avantajul de a avea acces simultan la dobanzile generoase pe care Piraeus Bank Romania le ofera la depozite, precum si la investitiile in fonduri mutuale. DepoInvest plaseaza jumatate din suma alocata de client intr-un depozit bancar in EUR sau USD, iar cealalta jumatate in fondurile mutuale puse la dispozitie de Piraeus Bank,  asigurand astfel diversificarea investitiilor. Produsul ofera acces la toate cele 14 fonduri mutuale in EUR si USD distribuite de banca si administrate de societati de investitii financiare cu traditie in domeniu, respectiv ING Investment Management si Pioneer Investments. Mai mult decat atat, investitia este lichida pentru ca, la solicitarea clientilor, banca rascumpara oricand unitatile de fond detinute de acestia. In acelasi timp, clientii pot investi suplimentar in fondurile dorite.
 
Mecanismul de functionare al produsului DepoInvest este simplu si presupune urmatoarele etape:
•    Selectarea fondurilor care vor fi parte componenta a produsului DepoInvest
•    Deschiderea unui cont curent in moneda in care urmeaza sa se realizeze investitia (EUR/ USD)
•    Depunerea sumei de bani dorite in contul deschis;  jumatate din aceasta suma va fi investita in fonduri (dupa ce clientul parcurge si semneaza documentatia aferenta fondurilor), cealalta jumatate urmeaza sa fie depusa intr-un depozit la termen fiind bonificata de banca cu dobanda aferenta produsului, fixa pe toata perioada depozitului si platibila la scadenta.
 
“Cand am creat acest produs, ne-am gandit la facilitarea accesului clientilor la medii de investire-economisire cat mai diverse si complexe. In aceasta perioada de incertitudine si regres economic, fiecare dintre noi ar trebui sa ia in calcul diversificarea plasamentelor. Este o strategie inteleapta si tocmai de aceea am construit DepoInvest, un hibrid cu avantaje clare fata de componentele individuale accesate separat.” a declarat Iuliana Anchidin, Institutional Sales ManagerTreasury & Financial Markets.
***

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a contruit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Cipru, New York si Londra.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord