Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 13.12.2018 09:46:57
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 13.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6040 RON 4,6940 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0430 RON 4,1340 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,0990 RON 5,2200 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0650 RON 1,1020 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania si-a imbunatatit gama de produse

Piraeus Bank Romania anunta imbunatatirea produselor sale de creditare destinate persoanelor fizice: creditul pentru nevoi personale, imprumutul pentru nevoi personale cu garantie reala, imprumutul auto, creditul imobiliar precum si a conditiilor de refinantare pentru toate aceste credite.

Pentru a deveni mai atractive dar si mai accesibile, Piraeus Bank a modificat pentru toate produsele de creditare urmatoarele conditii: perioada de creditare, suma acordata, conditiile de eligibilitate si comisioanele de administrare.

Astfel, la imprumutul pentru nevoi personale precum si la imprumutul acordat pentru refinantarea unui credit de nevoi personale contractat de la o alta institutie financiara valoarea maxima a creditului de la Piraeus Bank Romania s-a majorat la 10.000 EUR echivalent RON, restul conditiilor de acordare ramanand neschimbate.

Modificarile aduse imprumutului pentru nevoi personale cu garantie reala si imprumutului pentru refinantarea unui astfel de credit constau in cresterea valorii maxime acordate de la 50.000 la 100.000 EUR sau echivalent RON precum si marirea perioadei de creditare de la 15 ani la 20 ani. In ceea ce priveste conditiile de eligibilitate legate de stabilitatea profesionala, acestea au fost modificate dupa cum urmeaza: creditul se acorda persoanelor fizice care au o vechime minima de 3 luni la actualul loc de munca si minim un an de experienta totala in munca, persoanelor fizice autorizate ce au o perioada de activitate de minim 1 an. Ca noutate, creditul se acorda si persoanelor care obtin venituri din chirii ce pot fi dovedite pe o perioada minima de 3 luni si pe o perioada viitoare de cel putin 6 luni, precum si persoanelor care obtin venituri din dividende, fiind necesar ca  societatea care le acorda sa aiba o perioada minima de activitate de 2 ani.

Imprumutul pentru achizitionarea unui autoturism nou sau second-hand destinat persoanelor fizice a suferit si el modificari, astfel clientii putand opta pentru un imprumut acordat pe o perioada de creditare cuprinsa intre 6 luni si 7 ani pentru finantarea achizitionarii unui autoturism nou si 6 ani pentru finantarea achizitionarii unui autoturism second-hand. Comisioanele de administrare s-au redus de la 4% la 3% pentru achizitionarea unui autoturism nou si de la 6% la 4%, pentru achizitionarea unui autoturism second-hand.

Pentru creditele ipotecare si cele oferite pentru refinantarea unui credit ipotecar s-au modificat conditiile de eligibilitate legate de stabilitatea profesionala, dupa cum urmeaza: creditele se acorda persoanelor fizice care au o vechime minima de 3 luni la actualul loc de munca si minim un an de experienta totala in munca, persoanelor fizice autorizate ce au o perioada de activitate de minim 1 an. Si aici intervine noutatea acordarii creditului  atat persoanelor care obtin venituri din chirii ce pot fi dovedite pe o perioada minima de 3 luni si pe o perioada viitoare de cel putin 6 luni, precum si persoanelor care obtin venituri din dividende, fiind necesar ca  societatea care le acorda sa aiba o perioada minima de activitate de 2 ani. 

Si in cazul creditului imobiliar precum si in cazul creditului acordat pentru refinantarea unui credit imobiliar conditiile de eligibilitate au devenit flexibile, acestea suferind aceleasi modificari ca si in cazul creditului ipotecar.

Veniturile nete totale luate in calcul pentru acordarea creditelor sunt de min. 300 EUR in cazul creditelor ipotecare, imobiliare si de nevoi personale cu garantie reala si de min. 70 EUR in cazul imprumuturilor acordate pentru nevoi personale si achizitionarii unui autoturism.   

In incercarea de a fi cat mai aproape de clientii sai, Piraeus Bank Romania le ofera acestora credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si Intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord