Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:46:50
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank organizeaza Olimpiada care te trimite la Londra

Bucuresti, 3 mai 2012 - Piraeus Bank Romania lanseaza campania Olimpiada Clientilor, o initiativa menita sa premieze clientii activi ai bancii.

Campania se desfasoara in perioada 1 mai - 31 iulie si ofera participantilor sansa de a castiga 1 excursie pentru 2 persoane la Londra, 1 iPad, 1 eBook reader precum si 20 de tricouri de colectie, care poarta semnaturile unora dintre sportivii Lotului Olimpic Roman.

 “In calitate de sponsori principali ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, am dorit sa organizam pentru clientii nostri o Olimpiada bancara, o competitie in care recompensele merg catre cei care “se antreneaza” intens in relatia cu banca, cei care ne solicita si ne utilizeaza resursele in mod frecvent. Este o competitie in care sansele de castig cresc direct proportional cu numarul de operatiuni efectuate sau de produse si servicii achizitionate. Asa cum Olimpiada sportiva are discipline bine stabilite, tot asa in campania noastra intra o serie clar definita de produse si servicii a caror utilizare poate aduce premii importante.” a declarat Eleni Skoura, Director Retail, Piraeus Bank Romania.

Mecanismul campaniei este gandit astfel incat sa recompenseze clientii fideli, care folosesc constant anumite produse si servicii ale bancii.
•   Campania se adreseaza atat clientilor actuali (persoane fizice), cat si celor care se alatura bancii in timpul Olimpiadei Clientilor
•   Serviciile si produsele a caror utilizare este premiata in cadrul acestei campanii sunt:  plata cu card de debit sau de credit emis de Piraeus Bank, plati catre furnizori efectuate prin Piraeus Online Banking, plati interbancare prin Piraeus Online Banking (RON si alte valute), plata utilitatilor la bancomatele Piraeus Bank, orice tranzactie care conduce la cresterea soldului planului de economii “Bonus 12+” (depuneri numerar, transferuri din alte conturi ale clientului deschise la Piraeus Bank sau la alte banci, incasari de la terte parti, etc. ), plati prin serviciul Direct Debit oferit de Piraeus Bank, plati prin serviciul Standing Order de la Piraeus Bank, constituirea unui plan de economii “Bonus 12+”, achizitionarea unuia dintre pachetele de produse si servicii din portofoliul Piraeus Bank Romania (“In echilibru”, “Mereu inainte”, “Doar oportunitati”, “Peste asteptari”, “Pensionar”, “Respect pentru pensionari”, “Student”) inclusiv cele destinate clientilor care isi incaseaza diverse drepturi banesti in cont Piraeus Bank Romania pe baza conventiilor.
• Fiecare tranzactie efectuata sau produs achizitionat asigura clientului 1 drept de participare la tragerea la sorti in urma careia se vor stabili castigatorii. La finalul campaniei, activitatea bancara a clientilor este evaluata si echivalata in drepturi de participare la tragerea la sorti care va avea loc pe 20 august 2012.
• Regulamentul campaniei este disponibil pe http://www.piraeusbank.ro/Documents/Download.aspx?Cod=Regulament_Olimpiada_Clientilor


Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 11 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank s-a dezvoltat de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord