Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.03.2018 00:25:12
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 16.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6120 RON 4,7120 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7490 RON 3,8490 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9260 RON 4,0330 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2120 RON 5,3490 RON  
  Forint HUF100 1,4520 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0860 RON 1,1260 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Domo si Piraeus Insurance Broker, parteneri in vanzarea politelor RCA


Bucuresti, 08 februarie 2012 – DOMO si Piraeus Insurance Broker au incheiat un parteneriat care permite achizitionarea de polite RCA direct de pe site-ul www.domo.ro.

Astfel, incepand cu aceasta saptamana, doritorii de polite RCA vor putea solicita asigurarea online, urmand cativa pasi simpli:

1.    Web-ul www.domo.ro pune la dispozitia solicitantilor un link ale carui functionalitati includ un calculator de rate RCA si un formular de comanda a politei.

2.    Intr-un timp foarte scurt de la lansarea comenzii prin completarea formularului, un reprezentant al Piraeus Insurance Broker va contacta clientul pentru confirmarea datelor si validarea solicitarii.

3.    In functie de optiunea beneficiarului, polita RCA incheiata poate fi ridicata din sucursala Piraeus Bank Romania agreata de comun acord sau poate fi trimisa prin curier, la adresa indicata de client.

4.    Plata politei se face fie prin ordin de plata, fie ramburs prin compania de curierat care a facut livrarea.

“Decizia de a vinde asigurari RCA prin site-ul www.domo.ro a venit din dorinta de a simplifica accesul clientilor la aceste produse. Este reconfortant sa stii ca poti incheia sigurarea RCA online, de acasa, evitand sa faci un drum in plus. Este o solutie care va eficientiza timpul si resursele tututor celor care vor apela la ea. Speram ca acest prim proiect sa aiba succes, astfel incat sa-l putem extinde si la nivelul altor tipuri de asigurari” spune Cristian Balanica, Director General Piraeus Insurance Broker.

Consumatorul care isi va cumpara polita RCA de pe www.domo.ro  in perioada 01.02.2012-15.03.2012 va beneficia de un voucher de 15% reducere din valoarea politei oferit de Domo, valabil exclusiv pentru o achizitie pe www.domo.ro.

‘’Suntem constienti de importanta timpului pentru consumator dar si de beneficiul pe care trebuie sa-l primeasca acesta la o achizitie de orice fel. Venim astfel in intampinarea clientului nostru cu o oferta care sa-i permita achizitionarea de polite RCA online la un pret competitiv, dar totodata sa-i asigure o reducere substantiala la orice achizitie de electronice, electrocasnice sau IT&C de pe site-ul www.domo.ro . Pachetul de servicii oferit de DOMO este diversificat, oferind clientilor site-ului muzica si film, servicii foto, posibilitatea achizitionarii de bilete la concerte, carti si in curand noutati care vor fi cu siguranta pe placul consumatorilor.’’ declara Dinu Vlad E-Commerce Manager in cadrul Domo Retail.

 

PIRAEUS INSURANCE REINSURANCE BROKER ROMANIA este societate specializata in activitati de intermediere si brokeraj in Asigurari si Reasigurari, parte a Piraeus Bank.

DOMO RETAIL este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom. Deţine o reţea nationala formata din 110 magazine cu peste 1500 angajati.

 


Vezi toate noutatile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.