Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 23:15:27
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Domo si Piraeus Insurance Broker, parteneri in vanzarea politelor RCA


Bucuresti, 08 februarie 2012 – DOMO si Piraeus Insurance Broker au incheiat un parteneriat care permite achizitionarea de polite RCA direct de pe site-ul www.domo.ro.

Astfel, incepand cu aceasta saptamana, doritorii de polite RCA vor putea solicita asigurarea online, urmand cativa pasi simpli:

1.    Web-ul www.domo.ro pune la dispozitia solicitantilor un link ale carui functionalitati includ un calculator de rate RCA si un formular de comanda a politei.

2.    Intr-un timp foarte scurt de la lansarea comenzii prin completarea formularului, un reprezentant al Piraeus Insurance Broker va contacta clientul pentru confirmarea datelor si validarea solicitarii.

3.    In functie de optiunea beneficiarului, polita RCA incheiata poate fi ridicata din sucursala Piraeus Bank Romania agreata de comun acord sau poate fi trimisa prin curier, la adresa indicata de client.

4.    Plata politei se face fie prin ordin de plata, fie ramburs prin compania de curierat care a facut livrarea.

“Decizia de a vinde asigurari RCA prin site-ul www.domo.ro a venit din dorinta de a simplifica accesul clientilor la aceste produse. Este reconfortant sa stii ca poti incheia sigurarea RCA online, de acasa, evitand sa faci un drum in plus. Este o solutie care va eficientiza timpul si resursele tututor celor care vor apela la ea. Speram ca acest prim proiect sa aiba succes, astfel incat sa-l putem extinde si la nivelul altor tipuri de asigurari” spune Cristian Balanica, Director General Piraeus Insurance Broker.

Consumatorul care isi va cumpara polita RCA de pe www.domo.ro  in perioada 01.02.2012-15.03.2012 va beneficia de un voucher de 15% reducere din valoarea politei oferit de Domo, valabil exclusiv pentru o achizitie pe www.domo.ro.

‘’Suntem constienti de importanta timpului pentru consumator dar si de beneficiul pe care trebuie sa-l primeasca acesta la o achizitie de orice fel. Venim astfel in intampinarea clientului nostru cu o oferta care sa-i permita achizitionarea de polite RCA online la un pret competitiv, dar totodata sa-i asigure o reducere substantiala la orice achizitie de electronice, electrocasnice sau IT&C de pe site-ul www.domo.ro . Pachetul de servicii oferit de DOMO este diversificat, oferind clientilor site-ului muzica si film, servicii foto, posibilitatea achizitionarii de bilete la concerte, carti si in curand noutati care vor fi cu siguranta pe placul consumatorilor.’’ declara Dinu Vlad E-Commerce Manager in cadrul Domo Retail.

 

PIRAEUS INSURANCE REINSURANCE BROKER ROMANIA este societate specializata in activitati de intermediere si brokeraj in Asigurari si Reasigurari, parte a Piraeus Bank.

DOMO RETAIL este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom. Deţine o reţea nationala formata din 110 magazine cu peste 1500 angajati.

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord