Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 21.03.2018 20:24:38
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.

17 ianuarie 2018 - Nu fi un caraus de bani.

Piraeus Bank a agreat vanzarea Piraeus Bank Romania
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.03.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6180 RON 4,7080 RON  
  Dolarul SUA USD 3,7560 RON 3,8460 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9290 RON 4,0270 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2610 RON 5,3860 RON  
  Forint HUF100 1,4520 RON 1,5420 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0840 RON 1,1220 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank lanseaza planul de economii pentru copii

 

  • Acesta este un instrument de economisire pe termen lung
  • Banca premiaza toti clientii care, timp de 1 an, depun lunar suma minima aferenta planului de economii si nu retrag numerar
  
 
Bucuresti, 4 Octombrie 2011 - Produsul este disponibil in toate sucursalele Piraeus Bank Romania incepand cu aceasta saptamana.
Denumit Planul de Viitor, noul instrument de economisire se adreseaza tuturor acelora care doresc sa contribuie la siguranta financiara a copiiilor, astfel ca deponentii pot fi parinti, bunici etc.
 
Mecanismul de functionare al planului de viitor este simplu si imprumuta o parte dintre caracteristicile unui cont de economii.
Intreg produsul este construit in jurul unui cont deschis la banca de catre parintii viitorului beneficiar.
Odata deschis, contul va fi alimentat lunar ori de cate ori doresc deponentii si cu orice suma, fara a exista un plafon maxim. Banca a prevazut o suma lunara minima de 42 RON, 10 EUR sau 15 USD, in functie de valuta pentru care se opteaza. Pentru ca acest instrument de economisire sa fie eficient, suma lunara minima exprimata in lei este egala cu cuantumul alocatiei de stat pentru copii.
Dobanda se calculeaza in raport cu soldul zilnic si se capitalizeaza lunar. Bonificatiile acordate de banca pentru acest produs sunt de 6.50% pentru RON, 3% pentru EUR si 2.59% pentru USD. 
Modul de calcul a dobanzii constituie un avantaj pentru cei care fac mai multe depuneri pe parcursul unei luni pentru ca bonificatia este corelata cu evolutia sumei existente in cont. Clientii care timp de 1 an depun lunar suma lunara minima obligatorie fara a retrage numerar, primesc un bonus de 15% aplicat la suma dobanzilor platite in cursul ultimelor 12 luni.
 
Noul produs are o perioada de maturitare extinsa, care se incheie atunci cand beneficiarul implineste 18 ani.
Ca si in cazul contului de economii, retragerile de numerar pot fi efectuate oricand, indiferent de suma implicata.
Banca nu percepe comision de deschidere, administrare si retragere numerar la scadenta.
 
 
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 11 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 182 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 866 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.