Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.03.2019 10:47:50
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 25.03.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7050 RON 4,7950 RON  
  Dolarul SUA USD 4,1590 RON 4,2490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,1710 RON 4,2730 RON  
  Lira sterlina GBP 5,4710 RON 5,6000 RON  
  Forint HUF100 1,4550 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0870 RON 1,1240 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Grup semneaza un credit sindicalizat de 40.000.000 Euro pentru renovarea Hotelului Bucuresti

Un credit sindicalizat de 40.000.000 Euro a fost semnat astazi la Bucuresti pentru renovarea Complexului Hotelier Bucuresti si Apart Hotel, in Bucuresti, Romania. Tranzactia a fost coordonata de catre Piraeus Bank SA (Grecia) si de subsidiara detinuta integral de aceasta, Piraeus Bank Romania SA.
     
Sindicalizarea a fost posibila datorita cooperarii dintre un grup de institutii financiare locale si internationale, acestea fiind: Piraeus Bank Romania, in calitate de Agent si Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG, Banca Emporiki SA din Grecia, Egnatia Bank SA, Bancpost SA, BRD - Group Societe Generale SA si Volksbank Romania SA.
 
Semnarea documentului a avut loc in Bucuresti, la Hotelul Bucuresti din Calea Victoriei, cu participarea domnilor Sofronis Strinopoulos – General Manager, Constantin Degeratu – Corporate Banking Director al Piraeus Bank Romania, George Papaioannou – Director si Yannis Kyriazopoulos – Area Manager al International Corporate Banking din cadrul Piraeus Bank SA (Grecia), a doamnei Rachel Lavine – Presedinte Elscint LTD, a domnului Luc Ronsmans – Reprezentantul Administratorului Unic al Hotelului Bucuresti si a reprezentantilor bancilor semnatare.
  
Dupa semnarea creditului, a avut loc o receptie in cadrul Hotelului Bucuresti.
 
Bucuresti Turism SA este un complex hotelier infiintat in 1982, localizat in Bucuresti, intre Calea Victoriei si Strada Luterana. Hotelul se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului, alaturi de Royal Palace, Ateneul Roman, Senatul Romaniei si Hotelul Hilton. Este cel mai mare hotel din centrul orasului, cu 86.700 metri patrati, 48.200 de metri patrati fiind ocupati de hotel, iar restul de 38.500 de metri patrati fiind rezervati pentru Apart Hotel, birouri, fitness club, etc.
Compania are activitati in 4 domenii diferite:
  1. hotelier (dispunand de 446 de camere); cladirea a fost inchisa in 2002 pentru lucrari de modernizare, in urma carora a devenit hotel de cinci stele, unul dintre cele mai importante din Bucuresti;
  2. inchirieri apartamente (293 de apartamente), cele mai multe dintre ele (141) fiind deja renovate;
  3. SPA si centru de sanatate, condus de World Class Romania;
  4. un restaurant “Le Bistro” si inchiriere de spatii comerciale (spatiul total inchiriat este de 2.432 metri patrati)

Bucuresti Turism SA este o companie hoteliera detinuta indirect de Elscint LTD, o companie ce opereaza in diferite sectoare ale activitatii internationale imobiliare  (centre comerciale, hoteluri, etc). 
Hotelul, ce va fi terminat in Iunie 2007, a semnat un Acord Managerial cu Radisson SAS, companie ce detine si opereaza 435 de hoteluri in 61 de tari.
  
“Fiind un grup dinamic si in expansiune, Piraeus Bank va continua sa fie interesat de astfel de proiecte, concentrate pe dezvoltarea afacerilor imobiliare si de asemenea pe investitiile industriale cu un potential real, contribuind la dezvoltarea economiei romanesti. Acest tip de finantare va fi in continuare promovat de compania noastra, deoarece ofera un grad inalt de confort atat clientilor cat si bancilor participante,” a declarat domnul Sofronis Strinopoulos - General Manager Piraeus Bank Romania.
Despre Piraeus Bank Group
Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneaasca, si anume Pater Credit Bank. Astazi banca detine 30 de sucursale pe intreg teritoriul tarii.
Piraeus Bank Group este una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro.
Piraeus Bank, compania mama a Grupului, a fost fondata in 1916 in Grecia.
Banca conduce astazi un grup de companii implicate in activitati financiare si bancare de pe piata sud-est europeana, precum si din Londra sau New York.
Grupul este implicat in toate sectoarele activitatii bancare precum retail banking, intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.
Pentru mai multe informatii despre Piraeus Bank Group, vizitati site-ul companiei la
 http://www.piraeusbank.gr/ecHome.asp

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord