Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 06:29:34
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza un serviciu care permite plati internationale in peste 120 monede exotice printr-un cont de euro sau dolari


Bucuresti, 30 mai 2011 -
Incepand cu aceasta saptamana Piraeus Bank Romania lanseaza GlobalPAY, un serviciu de plati internationale in 120 de valute, adresat deopotriva persoanelor fizice si companiilor.
Platforma multi-pay utilizata pentru transferurile/platile desfasurate prin GlobalPAY este realizata in parteneriat cu Deutsche Bank si permite operatiuni in monede precum dolarul taivanez, yuanul chinezesc,  rubla ruseasca, realul brazilian, tengele kazakhstanez, rupia indoneziana sau rupia indiana.

Utilitatea noului serviciu este asigurata de faptul ca beneficiarului ii este suficient un cont in euro sau usd pentru a putea realiza tranzactii in oricare dintre cele 120 de monede presetate in sistem.
 
Astfel, atat persoanele fizice cat si companiile pot transfera sau plati din contul de euro sau usd sume de bani fara a mai fi necesara o operatiune suplimentara si distincta de schimb valutar sau un un cont curent in moneda pe care intentioneaza sa o transfere. 
 
“Produsul este lansat in contextul unor relatii comerciale puternice cu tarile non-euro si a volumului semnificativ de importuri* din tari precum: Ungaria, China, Rusia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Kazakstan, Cehia, India, Coreea, Brazilia, Suedia, Japonia, Taiwan sau Israel.  Aproximativ jumatate din importurile de 44 bln EUR cu primii 30 parteneri ai Romaniei provin din aceste tari non-euro.
Serviciul este foarte usor de folosit si nu presupune decat existenta unui cont curent in euro sau dolari. In momentul in care utilizatorul solicita realizarea unui transfer sau a unei plati in una din cele 120 valute ‘exotice’ disponibile, plata se realizeaza automat, prin debitarea contului existent, la un curs de schimb predefinit si comunicat in prealabil. Destinatarul primeste in maximum doua zile lucratoare echivalentul sumei in moneda solicitata.” a declarat Alina Piciorea, Head of Corporate & Retail Sales, Trezorerie Piraeus Bank Romania.
 
 
Despre Piraeus Bank Romania si Piraeus Bank Group
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord