Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.03.2019 00:29:36
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 22.03.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7010 RON 4,8010 RON  
  Dolarul SUA USD 4,1620 RON 4,2630 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,1740 RON 4,2870 RON  
  Lira sterlina GBP 5,4850 RON 5,6240 RON  
  Forint HUF100 1,4570 RON 1,5490 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0860 RON 1,1260 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Grup anunta infiintarea unui fond de investitii imobiliare in Sud-Estul Europei

Avand in vedere posibilitatile de dezvoltare ale pietei imobiliare din zona Balcanica, alaturi de procesul lor treptat de integrare in Uniunea Europeana, Piraeus Bank continua pasii spre crearea unei companii internationale de investitii, sub numele de Trieris Real Estate Fund.

Obiectivul sau principal va fi constituit de investitiile imobiliare in zona Balcanilor. Capitalul companiei investitoare se va ridica la 50 milioane EUR si va proveni in principal de la investitorii bancii. Fondul pentru investitii va fi administrat de una dintre reprezentantele internationale ale Piraeus Bank Group.

Scopul fondului Trieris este de a investi in afaceri imobiliare cu rata mare de profit si in dezvoltarea sectorului imobiliar, in general.
Prezenta semnificativa a Piraeus Bank Group in tarile din Balcani prin intermediul bancilor si a altor reprezentante, alaturi de experienta indelungata a grupului in administrarea si dezvoltarea sectorului imobiliar alcatuiesc premisele succesului unor astfel de operatii. Noua initiativa face parte din strategia Piraeus Bank Group de a-si intari prezenta locala si cea din domeniul managementului resurselor din Grecia si Sud-Estul Europei.

Despre Piraeus Bank Grup
                  
Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneasca si anume Pater Credit Bank. Astazi banca detine 30 de sucursale pe intreg teritoriul tarii.
Piraeus Bank Group este una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro. Piraeus Bank, compania mama a Grupului, a fost fondata in 1916 in Grecia. Banca conduce astazi un grup de companii implicate in activitati financiare si bancare de pe piata sud-est europeana, precum si din Londra sau New York.
Grupul este implicat in toate sectoarele activitatii bancare precum retail banking, intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.
Pentru mai multe informatii despre Piraeus Bank Group, vizitati site-ul companiei la

 http://www.piraeusbank.gr


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord