Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 05:15:04
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza 4 pachete de produse si servicii


Bucuresti, 20 aprilie 2011 - Incepand cu aceasta saptamana Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai, persoane fizice, 4 noi pachete de servicii si produse.
‘’Cele 4 tipuri de pachete sunt create pentru a se adresa unui public divers, cu nevoi diferite si asigura clientilor costuri mai mici decat cele oferite in achizitionarea individuala a produselor sau serviciilor incluse. In plus, o parte dintre pachete ofera clientilor acces la functionalitati sau bonusuri care nu sunt disponibile in mod obisnuit pentru anumite produse.

In functie de complexitatea pachetului ales, beneficiul real al clientilor rezultat din reducerile de cost si extra avantajele acordate variaza intre 22% si 60%.’’ a declarat Roxana Halmageanu, sef departament dezvoltare produse.
 
Pachetul “In Echilibru” include 4 produse si servicii uzuale care contribuie la simplificarea efectuarii celor mai frecvente operatiuni bancare. Clientul va dispune de un cont curent in lei, de un cont de economii a carui dobanda este comparabila cu cea a unui depozit, de cardul de debit Piraeus Visa Shop & Cash care poate fi atasat atat contului curent cat si celui de economii, precum si de serviciul Telebank prin intermediul caruia se pot efectua operatiuni bancare printr-un simplu apel telefonic.
Costul lunar al pachetului este de 3 Ron.
 
Pachetul “Mereu Inainte” cuprinde 6 produse si servicii, avand in plus fata de oferta anterioara serviciile Infobank si Piraeus Online Banking. Cel din urma serviciu permite efectuarea de tranzactii bancare (plati catre furnizori, transferuri dintr-un cont personal in alt cont personal, schimb valutar etc) la orice ora si de oriunde datorita mobilitatii oferite de internet.
Costul lunar al pachetului este de 4 Ron.
 
Pachetul “Doar Oportunitati” contine un cont curent pentru lei bonificat cu o dobanda de pana la 4%. Contul curent in lei este insotit de un cont curent in valuta, de cardul de debit Piraeus Shop & Cash, de servicul Piraeus Online Banking precum si de serviciile Infobank si Telebank. Clientii care utilizeaza cardul de debit inclus in pachet pentru plati direct la comercianti primesc un bonus lunar corelat cu valoarea respectivelor plati, element ce diferentiaza oferta PBR de toate celelalte oferte similare din piata.
Posesorii acestui pachet care detin deja sau solicita un card de credit de la Piraeus Bank beneficiaza de dobanzi preferentiale.
Costul lunar al pachetului este de 6 Ron.
 
Pachetul ”Peste asteptari” include 7 produse si servicii, unele dintre ele imbogatite astfel incat sa asigure protectie si optiuni multiple posesorului sau. Contul curent in lei vine cu un pachet de asigurari care sa atenueze socul unor evenimente nedorite precum accidente, spitalizare.
Beneficiarii vor dispune de un cont curent in valuta, un cont de economii, cardul de debit Piraeus Shop & Cash, serviciul Piraeus Online Banking, serviciile Infobank si Telebank. Si pentru utilizarea cardului de debit inclus in acest pachet banca plateste un bonus lunar direct proportional cu valoarea cumparaturilor achitate cu cardul direct la comercianti.
Posesorii acestui pachet se pot bucura si ei de un card de credit cu dobanzi preferentiale dar si de o evaluare gratuita a imobilului pentru cei care solicita acordarea unui credit cu garantie imobiliara.
Costul lunar al pachetului este de 9 RON.
 
Pachetele sunt disponibile cu costuri mai mici si chiar cu mai multe avantaje pentru cei carora angajatorul le vireaza salariul in contul curent deschis la Piraeus Bank.
 
In oferta Piraeus Bank se afla deja un pachet destinat studentilor si doua pachete destinate pensionarilor, cu avantaje suplimentare in cazul incasarii pensiei in contul curent deschis la Piraeus Bank.
 
Despre Piraeus Bank Romania si Piraeus Bank Group
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord