Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:04:15
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

PIRAEUS BANK ROMANIA - SPONSOR PRINCIPAL AL COSR


Bucuresti, 23 noiembrie 2010 - Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Piraeus Bank Romania au semnat astazi, 23 noiembrie, un parteneriat cu o durata de doi ani pentru selectia, sprijinirea si pregatirea Echipei Olimpice a Romaniei in vederea participarii la cea de-a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice, de la Londra, 2012.

Pe langa reprezentantii COSR si Piraeus Bank Romania, evenimentul de semnare a parteneriatului s-a bucurat de prezenta presedintilor de federatii sportive nationale dar si a numeroaselor personalitati a vietii sportive din Romania: Violeta Beclea Szekely, Octavian Bellu, Elisabeta Lipa, Mariana Bitang, Ionela Tirlea, Laura Badea, Georgeta Andronache si multi altii.

“Prin aspectul sau sportiv si social, Miscarea Olimpica din Romania urmareste promovarea educatiei, ca valoare si preocupare de baza a fiecarei natiuni. Sprijinul pe care sponsorul nostru, Piraeus Bank Romania, il acorda Comitetului Olimpic si Sportiv Roman sta la baza punerii in valoare a potentialului si a modelelor olimpice ale Romaniei, incurajand astfel dorinta celor care vor sa urmeze exemplul campionilor.
Pentru acest lucru le suntem recunoscatori si ii vom privi intotdeauna ca pe niste prieteni apropiati, prin intermediul carora efectul benefic al demersurilor noastre poate lua anvergura pe care o dorim cu totii, atat in spatiu, cat si in timp” a declarat Octavian Morariu, Presedintele COSR.

“De-a lungul vremii putine lucruri au vorbit atat de frumos despre Romania asa cum au facut-o in mod constant medaliile obtinute de sportivii nostri. Cu totii stim ca ei merita mai mult, ca efortul lor trebuie sustinut si incurajat. Acesta este motivul pentru care Piraeus Bank Romania a decis sa devina sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman” a declarat Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
Piraeus Bank Group este o banca europeana cu aproape 100 de ani de activitate in banking, prezenta atat in Europa de Sud-Est, cat si in centrele financiare din Londra si New York.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti. Conform celor mai recente studii desfasurate, banca isi datoreaza numarul crescand de clienti atitudinii profesioniste si prietenoase in relatia cu consumatorii de produse bancare.

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord