Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:00:53
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Mather semneaza prima campanie TV pentru Piraeus Bank


Bucuresti ,14 decembrie 2010

 
De curand pe micile ecrane a debutat campania „Regula lui Unu” dezvoltata de Mather Communications pentru noul produs de creditare al Piraeus Bank Romania, ce se adreseaza persoanelor fizice care doresc atat refinantarea altor imprumuturi cat si obtinerea unor sume suplimentare fata de creditul initial. Prin intermediul noului produs clientii pot refinanta orice tip de credit, fie ca este vorba despre credite de consum sau de credite ipotecare/mobiliare.
 
Campania de comunicare a demarat pe 6 decembrie, folosind canale TV, online si in-store communication. Conceptul creativ al campaniei a fost declinat in 3 executii cu durate cuprinse intre 30 si 37 secunde. Spoturile dramatizeaza intr-un mod surprinzator beneficiile produsului si ies in evidenta prin umor si atitudine pozitiva.
 
Conceptul campaniei porneste de la specificul produsului: e mai usor cu Unu in loc de mai multe credite. Creditul de refinantare Piraeus Bank iti face viata mai usoara, pentru ca te descurci mai bine cu un singur credit, o singura plata lunara, o singura grija financiara. Pe scurt, cind alegi Creditul nostru, e ca si cum ai aplica Regula lui Unu pentru a-ti simplifica viata. Si atunci de ce am facut mai multe spoturi in loc de unul singur? De-aia. In fond, e o singura campanie.” – spune Ciprian Tudor, Creative Director Mather Communications
 
Prima campanie realizata de Piraeus Bank cu Mather Communications a luat nastere sub auspicii faste, intr-o locatie rezidentiala din Bucuresti, filmarea tuturor spoturilor durand mai putin de 8 ore. Asta si gratie actorilor, Ioana Flora si Radu Banzaru, care s-au inteles perfect cu regizorul Radu Jude. Evident, au fost si situatii amuzante, de pilda atunci cind Ioana Flora a trebuit sa muste din aproximativ 30 de mere pina a iesit scena. Plus ca Ghita, catelul din spot, latra nedumerit la mingile de ping pong care zburau prin aer.
 
„Cred ca este una dintre cele mai reusite campanii pe care banca le-a derulat pana acum. Asta datorita modului in care conceptul creativ reuseste sa transmita beneficiul produsului, la care se adauga umorul de calitate si contributia unor actori talentati. Nu in ultimul rand, am avut de comunicat un produs bancar foarte bun. Am lucrat cu o echipa de profesionisti care au inteles perfect brief-ul. Este prima campanie TV dezvoltata impreuna cu Mather si ne bucuram sa descoperim in ei consultanti a caror experienta si pasiune nu vor putea aduce decat lucruri bune. ” a declarat Carmen Oprisescu, Marketing Manager Piraeus Bank Romania
 
Echipa Mather care a realizat acest proiect este formata din Ciprian Tudor - Creative Director Mather Communications, Donald Simionoiu - Senior Art Director, Alexandra Murray – Business Unit Director , Loredana Caradimu - Business Unit Director, Daniela Ioan - Account Director, Oana Boghici - AV Producer, alaturi de echipa Piraeus Bank compusa din Eleni Skoura - Retail Business Director, Carmen Oprisescu - Marketing Manager, Loredana Serghie - Advertising Coordinator, Roxana Halmageanu - Head of Product Development si Madalina Nistor - Press Ofice Manager.
 
Filmarile spoturilor au fost realizate de casa de productie Abis Studios, cu regizorul
Radu Jude.
 
*
 
Mather Communications este o agentie de publicitate full-service. A fost lansata pe piaţa românească de publicitate in anul 2009 şi ofera clienţilor servicii de comunicare integrata. 
Cu o echipa stabila si motivata avand o experienta extinsa pe intreg portofoliul de activitati din domeniul comunicarii strategice, Mather Communications are o abordare orientată catre rezultate, echipa având ca scop găsirea unor solutii de comunicare pentru provocarile fiecarei mărci şi obtinerea de rezultate la nivelul businessului.
 
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord