Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.06.2018 22:25:18
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9740 RON 4,0640 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9770 RON 4,0760 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2700 RON 5,3950 RON  
  Forint HUF100 1,3980 RON 1,4880 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0690 RON 1,1060 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza un credit de refinantare

 

  • Prin intermediul noului produs clientii pot refinanta orice tip de credit, fie ca este vorba despre credite de consum sau de credite ipotecare/mobiliare
  • Banca nu percepe comision de analiza in cazul in care clientul se rezuma doar la refinantarea creditelor pe care le detine, fara a solicita o suma de bani suplimentara
     

Bucuresti, 6 Decembrie 2010 - Noul produs de creditare este disponibil incepand de luni, 6 Decembrie, si se adreseaza persoanelor fizice care doresc atat refinantarea altor imprumuturi cat si obtinerea unor sume suplimentare fata de creditul initial.

‘’Acest credit este in principal gandit ca un instrument care sa imbunatateasca luna de luna situatia financiara a celor care au mai multe imprumuturi pe care doresc sa le inlocuiasca acum cu unul singur, avand astfel o singura rata lunara de plata si mai putine drumuri la banca.
O alta caracteristica importanta a creditului de refinantare este ca ofera clientilor posibilitatea de a obtine o suma de bani in plus fata de valoarea imprumuturilor pe care doresc sa le refinanteze. ‘’ a declarat Roxana Halmageanu, sef departament produse si servicii.

Creditul de refinantare este disponibil atat in lei cat si in euro si se acorda pe o perioada de pana la 25 de ani. Suma maxima ce poate fi acordata este de 150 000 EUR (sau echivalentul in lei) in timp ce suma minima este de 5000 EUR (sau echivalentul in lei).

Dobanda este variabila in functie de indicii ROBOR/EURIBOR iar marja bancii se situeaza intre 4.75% si 5.15% (lei) respectiv 5.9% - 6.3% (euro), in functie de suma suplimentara solicitata de imprumutat.

Creditul de refinantare este insotit atat de o asigurare de imobil oferita gratuit de banca pe intreaga perioada de creditare, cat si de o asigurare de viata pe care banca o plateste in numele clientului sau in primii  trei ani de la acordarea imprumutului.


Despre Piraeus Bank Romania si Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord