Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.03.2019 10:49:27
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 25.03.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7050 RON 4,7950 RON  
  Dolarul SUA USD 4,1590 RON 4,2490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,1710 RON 4,2730 RON  
  Lira sterlina GBP 5,4710 RON 5,6000 RON  
  Forint HUF100 1,4550 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0870 RON 1,1240 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania a scazut dobanda la creditele pentru locuinte la 7.5% pe an

Piraeus Bank Romania anunta ca incepand cu data de 3 ianuarie a scazut dobanda la creditele pentru locuinte la numai 7.5 % pe an pentru imprumuturile in EURO. Imprumutul va fi acordat atat in EURO cat si in RON, iar suma maxima de creditare va fi de pana la 250.000 EURO (sau echivalentul acesteia in RON). Perioada de creditare va fi de pana la 30 de ani pentru imprumuturile acordate atat pentru cumpararea imobilelor construite dupa anul 1994, cat si pentru constructia de noi imobile. De asemenea, atat asigurarea de viata cat si cea pentru imobil sunt gratuite.

Noutatea pe care o aduce acest imprumut pe piata bancara este faptul ca poate fi acordat si pentru refinantarea creditelor ipotecare aflate in derulare la alte banci.

Toate aceste noi rate ale dobanzii comunicate de catre Piraeus Bank vor fi revizuite la fiecare 3 luni in functie de rata dobanzii EURIBOR / BUBOR la 3 luni.

„Cu o perioada de creditare de pana la 30 de ani, asigurari de viata si imobil incluse si o dobanda competitiva pentru creditele in EURO de 7.5% pe an, oferim cel mai bun credit ipotecar de pe piata! Ma astept ca foarte multa lume care a contractat credite mult mai scumpe sa vina la noi pentru refinantarea acestora si sa beneficieze de rate lunare mult mai mici” a spus George Alberts, Deputy General Manager PBR.

In incercarea de a fi cat mai aproape de clientii sai, Piraeus Bank Romania le ofera acestora credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si Intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord