Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.03.2019 10:46:01
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 25.03.2019

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7050 RON 4,7950 RON  
  Dolarul SUA USD 4,1590 RON 4,2490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,1710 RON 4,2730 RON  
  Lira sterlina GBP 5,4710 RON 5,6000 RON  
  Forint HUF100 1,4550 RON 1,5450 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0870 RON 1,1240 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank aduce in Romania tehnologia terminalelor neasistate


 

Pentru acest proiect Piraeus Bank a primit distinctia
“Inovatia Anului” din partea Visa International
 
 
Misiunea primelor terminale POS neasistate este de a oferi detinatorilor de card bancar confort si libertate de miscare in achitarea taxelor, impozitelor locale si amenzilor.  Aplicatia informatica dezvoltata pentru acest proiect este prietenoasa si usor de folosit.
 
Noua tehnologie adusa in Romania in premiera de Piraeus Bank pentru acest proiect inlatura constrangerile presupuse de plata obligatiilor financiare mentionate mai sus care, pentru a fi onorate, presupuneau deplasarea la sediile Serviciului Public pentru Finante Publice Locale (SPFPL ) Sector 6, Bucuresti.
 
’’Aceste terminale sunt de fapt niste functionari virtuali care stau la dispozitia locuitorilor sectorului 6 pana la orele tarzii la care acestia isi incheie programul de lucru sau sambata si duminica. Preluand orarul centrelor comerciale in care sunt amplasate, rolul lor este a ne ajuta sa folosim eficient timpul de care dispunem. Acesta este un prim pas si speram ca pe viitor sa gasim parteneri impreuna cu care sa largim aria de utilizare a acestor terminale. Aplicatia care sta la baza tehologiei terminalelor neasistate poate fi dezvoltata astfel incat sa sustina un numar mare de proiecte care sa faciliteze platile comerciale sau catre bugetul de stat efectuate de consumatorii finali.’’ a declarat Mioara Georgescu, Manager Dezvoltare Produse Carduri, Piraeus Bank Romania. 
 
Terminalele neasistate instalate in parteneriat cu SPFPL Sector 6, Bucuresti, sunt amplasate in marile centre comerciale din sectorul 6 si pot fi folosite oricand, conform orarului centrului gazda, inclusiv sambata si duminica.
Pe langa avantajul accesibilitatii, terminalele neasistate permit utilizatorului o mai buna gestionare a resurselor financiare pentru ca ofera posibilitatea esalonarii platilor.
Astfel, in conditiile in care contribuabilul detine mai multe proprietati el isi poate crea o schema personalizata de plati in functie de banii si timpul de care dispune.
In prezent serviciul se adreseaza exclusiv locuitorilor acestui sector.
 

Cele 8 terminale sunt plasate in Carrefour Feeria, Carrefour Militari, AFI Cotroceni, Mall Plaza, Selgros Militari, Cora Militari, Metro Militari, Auchan Militari.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord