Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 22:59:13
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza Depozitul de Siguranta

  • Depozitul de Siguranta este primul produs de economisire cu asigurare prezent in oferta Piraeus Bank Romania si unul dintre putinele produse de acest tip oferite de piata bancara din Romania.
 
Bucuresti, 15 noiembrie 2010 - Depozitul de Siguranta este disponibil incepand cu 15 Noiembrie 2010 si se adreseaza exclusiv persoanelor fizice.  
 
Prin parteneriatul semnat cu ING Asigurari de Viata, Depozitul de Siguranta ofera beneficiarului un pachet gratuit de asigurari, al carui rol este de a limita efectele negative generate de evenimentele neprevazute asupra finantelor personale ale deponentului.
 
Depozitul de Siguranta este disponibil in RON sau EUR, pe o perioada de 5 sau 10 luni. Dobanda platita de banca este de 7.25% pentru economiile pastrate in RON, respectiv 3% pentru cele in EUR si este fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului.
 
‘’Depozitul de Siguranta este un produs care are la baza rezultatele unui studiu realizat de curand de banca. In urma acestui demers a reiesit ca majoritatea detinatorilor de depozite bancare  ar renunta la acestea daca ar fi fortati de evenimente neprevazute care sa necesite o realocare a resurselor financiare. Un top realizat pe baza raspunsurilor primite in cadrul studiului arata ca problemele de sanatate aparute ca urmare a unui accident reprezinta una dintre principalele cauze pentru care un deponent s-ar simti nevoit sa renunte la depozitul constituit. Depozitul de Siguranta ofera o solutie practica pentru astfel de situatii si are ca obiectiv protejarea economiilor deponentilor si a rentabilitatii acestora in beneficiul ambelor parti.” a declarat Roxana Halmageanu  sef departament produse si servicii, Piraeus Bank Romania.
 
Pachetul de asigurari atasat noului produs de economisire acopera trei categorii de riscuri :
  • Spitalizarea in caz de accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera deponentului o indemnizatie zilnica de 1% din valoarea Depozitului de Siguranta constituit la Piraeus Bank Romania, dar nu mai mult de 110 RON sau 25 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.
  • Interventia chirurgicala cauzata de un accident, caz in care ING Asigurari de Viata ofera titularului depozitului o suma egala cu 10% din valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 21.000 RON sau 4.800 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.
  • Deces cauzat de un accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera beneficiarului/beneficiarilor desemnat/i o indemnizatie de asigurare egala cu valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 45.000 RON sau 10.000 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.
 
“Asigurarile oferite de ING Asigurari de Viata clientilor Piraues Bank care economisesc prin Depozitul de Siguranta sunt un element de siguranta si protectie a acestora si a familiei lor in cazul unor situatii nefericite. Parteneriatul ING - Piraues completeaza cu succes colaborarile noastre cu institutiile bancare in directia valorificarii unui beneficiu pe care doar o asigurare de viata il poate oferi - protecţia financiară acelor dragi”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, CEO ING Asigurări de Viaţă.
 
 
Despre Piraeus Bank Romania si Piraeus Bank Group
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.
 
Despre ING Group si ING Asigurari de Viata
ING Group este una dintre cele mai puternice institutii de servicii financiare din lume, de origine olandeza, care ofera servicii bancare, de asigurari, pensii si managementul activelor unui numar de peste 85 milioane de clienti din peste 40 de tari, prin intermediul a 105.000 angajati in intreaga lume. ING Asigurari de Viata a intrat pe piata romaneasca in anul 1997, fiind din 1999 liderul pietei de asigurari de viata, cu o cota de piata de 32% la sfarsitul lui 2009.

 

 

 

 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord