Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 06:12:57
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza Pachetul Student


Bucuresti,  1 Noiembrie 2010 - Pachetul este disponibil incepand cu 1 Noiembrie 2010 si se adreseaza tuturor studentilor care doresc gestionarea eficienta a resurselor financiare de care dispun.

Pachetul a fost conceput pentru a eficientiza o parte dintre cele mai frecvente operatiuni bancare efectuate de studenti si include 4 tipuri de produse si servicii al caror pret este redus in comparatie cu oferta standard a bancii.
 
In cadrul Pachetului Student realizat special pentru ei, studentii vor gasi:
  • serviciul Piraeus Online Banking cu ZERO comision de administrare si fara depunere de garantie pentru dispozitivul de securitate TOKEN. Piraeus Online Banking asigura o mobilitate crescuta a banilor care pot fi transferati de oriunde catre o lista nelimitata de destinatari (furnizori, prestatori de servicii, prieteni etc).
  • cardul de debit Piraeus Visa Shop & Cash cu ZERO lei comision de administrare anuala si ZERO% comision de retragere numerar la oricare dintre cele 254 de  ATM-uri Piraeus Bank Romania. Primirea banilor - fie ca acestia au ca sursa famillia, salariul lunar sau o bursa - devine mai simpla si mai rapida cu ajutorul cardului Piraeus Visa Shop&Cash care asigura oriunde si oricand accesul posesorului la resursele financiare aflate in contul sau curent.
  • contul curent cu ZERO comision de administrare lunara.
  • contul de economii cu o dobanda anuala peste media pietei - 6.75% pentru economiile pastrate in lei - aplicabila la intregul sold, incepand de la primul leu depus in cont. Cardul de debit Piraeus Visa Shop & Cash si serviciul Piraeus Online Banking asigura atat accesul la conturile curente cat si la cele de economii, permitand transferul banilor dintr-un tip de cont in celalalt. Astfel, clientul isi poate pastra banii in contul de economii pentru a beneficia de dobanda anuala de 6.75% avand posibilitatea ca prin Online Banking sau prin intermediul cardului de debit sa-i transfere in contul curent rapid si fara a pierde dobanda acumulata.
In perioada 1 Noiembrie - 15 Decembrie fiecare student care va opta pentru acest pachet va sustine impreuna cu Piraeus Bank Romania programul „Sacosa de panza“. Proiectul este realizat de Organizatia Nonguvernamentala Viitor Plus si are ca obiective protejarea mediului înconjurător, sustinerea integrarii sociale precum şi pregatirea profesionala a persoanelor aflate în mare dificultate.
 
Despre Piraeus Bank Romania si Piraeus Bank Group
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord