Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 17.12.2018 20:24:55
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,6980 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0580 RON 4,1490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0690 RON 4,1710 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1180 RON 5,2410 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1040 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Clarificare nr. 1 - servicii cazare


In atentia operatorilor economici, potentiali ofertanti la procedura de licitatie deschisa organizata in vederea atribuirii „Contractului de servicii cazare” (cod CPV 63510000-7) in cadrul proiectului „Angajati mai bine pregatiti pentru dezvoltarea institutiei”, ID proiect POSDRU/ 77/ 3.2/ A/ 47818, finantat de catre Fondul Social European – FSE si bugetul national prin Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane –2007-2013”.

 
Ca urmare a primirii unei solicitari de clarificari din partea unui operator economic referitoare la unele aspecte legate de documentatia de atribuire, va prezentam mai jos solicitarea primita si raspunsul Autoritatii Contratante la aceasta:
 
Solicitare:
Primita in data de 29.09.2010
„Referitor la procedura competitiva pentru atribuirea contractului de prestări servicii de cazare la hotel, în cadrul proiectului „Angajati mai bine pregatiti pentru dezvoltarea institutiei”, proiect POSDRU/77/3.2/A/47818, cod CPV 63510000-7, vă adresăm următoarea solicitare de clarificări cu privire la:
A - „[...]organizarea a 46 sesiuni de training”, va rugam sa specificati numarul de sesiuni pentru fiecare localitate in parte.
B - „Numarul estimativ de nopti de cazare necesar: 265 camere (total locuri cazare estimate) * 3.5 nopti cazare (media)”, deoarece noptile de cazare se calculeaza ca cifra rotunda (ex.: 2, 3, 4 nopti), va rugam sa revizuiti numarul exact de innoptari.
C - Va rugam sa mentionati perioadele aproximative de desfasurare a sesiunilor de training (acest aspect este foarte important pentru obtinerea ofertelor competitive si a disponibilitatilor locatiilor ofertate)
D - „Pretul total al ofertantului nu va include alte tipuri de costuri decat cele mentionate mai sus. Orice alte cheltuieli ocazionate de livrarea serviciilor vor fi incluse in pretul total ofertat” – va rugam sa specificati la ce alte cheltuieli faceti referire.”
 
 
 Raspuns:
A – Numarul de sesiuni pe pentru fiecare locatie anuntata poate varia pe toata durata proiectului in functie de nevoile organizatiei. De aceea nu putem specifica un numar exact de sesiuni care sa fie valabil pe toata durata contractului. Un numar estimativ de sesiuni poate fi:

Oras
Nr sesiuni
Ploiesti
6
Cluj
7
Timisoara
6
Bucuresti
1
Brasov
6
Iasi
7
Craiova
5
Constanta
7
Pitesti
1
Total
46

 
B – Numarul de nopti de cazare este rezultatul unei medii aritmetice a unui necesar estimat.
 
C – Perioadele de desfasurare a sesiunilor de training nu pot fi stabilite de acum. Acestea vor fi stabilite in functie de nevoile organizatiei si de disponibilitatea furnizorului de formare profesionala ce va fi selectat in urma porcedurii de achizitie pentru serviciile de formare.
 
D - „Pretul total al ofertantului nu va include alte tipuri de costuri” - inseamna ca exceptand cheltuielile ocazionate de cazare ce includ micul dejun si taxele hoteliere, beneficiarul nu va achita alte cheltuieli cum ar fi: consum de la mini bar, alte taxe ce ar putea fi stabilitate de catre unitatea hoteliera sau agentia de turism, facilitati oferite de hotel (piscina, sauna, masaj etc.) si servicii conexe (curatatorie, spalatorie, etc.).


 
 
Cu stima,
 
Monica Brebulet

Manager Proiect                                                                                                          01.10.2010


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord