Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 28.01.2020 00:58:55
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank protejeaza economiile clientilor sai

 

  • Depozitul de 10 vine cu o dobanda de pana la 10%, banca suportand impozitul platit de catre clientii sai catre stat


Bucuresti, 29 iulie 2010 - Oferta este valabila in perioada 28 iulie – 30 septembrie 2010 si se adreseaza persoanelor fizice care in perioada mentionata aleg sa-si plaseze economiile intr-un Depozit de 10.

« Este o initiatiativa prin care dorim sa transmitem clientilor nostri un mesaj clar : ii vrem in continuare alaturi de noi si vom interveni, atunci cand acest lucru este posibil, pentru a le proteja interesele.

Mecanismul campaniei este simplu : fiecare dintre clientii care constituie un Depozit de 10 si il prelungeste dupa terminarea primei perioade de maturitate primeste un bonus a carui valoare este egala cu suma aferenta impozitului platit catre stat in perioada anterioara. Clientii isi pot pastra banii in Depozitul de 10 atata timp cat isi doresc acest lucru - fie ca vorbim despre 1 an sau 10 ani - banca asigurandu-se ca fiecare prelungire a depozitului va fi rasplatita cu bonusul aferent.

Prin bonificatia oferita, Depozitul de 10 este unul dintre cele mai generoase produse de economisire prezente in acest moment pe piata din Romania. » a declarat Roxana Halmageanu, sef al departamentului de dezvoltare produse retail.

Depozitul de 10 este un produs aniversar, lansat cu cateva luni in urma pentru a marca cei 10 ani de prezenta a Piraeus Bank in Romania.

Depozitul de 10 se adreseaza exclusiv celor care doresc sa - si pastreze economiile in moneda nationala, are o perioada de maturitate de 10 saptamani si o dobanda crescatoare, care ajunge la 10% in ultima saptamana.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.

In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord