Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 04:46:26
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania emite carduri cu cip


Bucuresti, 11 iulie 2010 – Piraeus Bank Romania va inlocui banda magnetica cu cip-ul, o tehnologie care aduce un plus de securitate utilizatorilor de carduri bancare.

Proiectul include toate tipurile de carduri emise de Piraeus Bank Romania - cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold si cardurile de debit Visa Shop & Cash - si vizeaza atat detinatorii actuali de carduri cat si pe noii solicitanti.

Procesul de reemitere a cardurilor deja existente este unul simplu pentru clienti, care nu trebuie decat sa-si ridice noul card de debit sau credit de la banca dupa instiinarea telefonica venita de la Piraeus Bank.

“Pana la sfarsitul acestui an vom inlocui peste 100.000 de carduri de credit si de debit, astfel incat clientii bancii sa simta un plus de siguranta la efectuarea tranzactiilor cu cardul, tinand cont de faptul ca informatia stocata pe cip este foarte greu de reprodus. Proiectul de inlocuire a cardurilor cu banda prin cele cu memorie cip vine in continuarea procesului prin care  toate ATM-urile si POS-urile proprii au fost adaptate la noua tehnologie EMV inca de la inceputul anului 2009. “a declarat Oana Tanasescu, manager operatiuni carduri.

La sfarsitul lunii martie 2010, Piraeus Bank Romania avea o retea compusa din 254 ATM-uri si 1002 POS-uri.

Porfofoliul de carduri al Piraeus Bank Romania inregistreaza o crestere constanta. Conform ultimelor rezultate financiare publicate de banca, numarul cardurilor (debit si credit) emise de Piraeus Bank Romania atinsese 102.498 unitati la sfarsitul lui martie 2010, in crestere de 12% fata de aceeasi perioada a lui 2009.


Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord